2777
2789
عنوان

لاغری

75 بازدید | 7 پست

یک هفته ای هست رژیمم یعنی روزه میگیرم ولی کلا یک کیلو و صد کم کردم 

انتظار بیشتری داشتم ناراحتم 

تجربیاتتون بگین بهم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

من رژیم فست گرفتمو باشگاه رفتم...۸ کیلو کم کردم...فست این شکلیه که شما صبحونه میخوری چیزای مقوی...ناهارتم ساعت ۴ اینا بخور که یکم دیر باشه..دیگه به جز اب و چایی چیزی نمیخوری تا فردا صبحونه...مثل روزه گرفتنه تقریبا فقط اب توش ازاده...و اینکه روغن غذاتو تاجایی ممکن کم کن شیرینیجاتو حذف کن قندو حذف کن تنقلات نخور بجاش میوه و سبزیجات بخور و حتمااا ورزش کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته یه کیلو کمه؟چه انتظاری داشتی آخه خواهرم

نمی‌دونم خوبه یعنی ؟

ممنون 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من رژیم فست گرفتمو باشگاه رفتم...۸ کیلو کم کردم...فست این شکلیه که شما صبحونه میخوری چیزای مقوی...نا ...

تو چه مدت 

منم همون فستم دیگه تازه بیست ساعت گشنه میمونم

مرسی عزیزم

تو چه مدت منم همون فستم دیگه تازه بیست ساعت گشنه میمونممرسی عزیزم

تو تقریبا ۱۰ ماه...بایداصولی کم کنی و عجله نکنی وگرنه مریض میشی...کنار رژیمت ویتامینم مصرف کن ضعیف نشی