2777
2789

تو این هوا (آلودگی) چطوری به کاراتون رسیدگی می‌کنید؟ 

من ناراحتی قلبی دارم، چند روزه از بابت آلودگی تپش قلب و ضربان بالای خیلی زیاد دارم و تنگی نفس شدید، تو خونه اکثرا پنجره ها به خاطر من بستس اما امشب چهار پنج ساعته از شدت درد و تنگی نفس نمی‌تونم بخوابم 

دانشگاه‌ها رو فردا تعطیل نکردن منم دوتا میان ترم دارم باید برم...

خواستم بدونم شما چی‌کار می‌کنید؟ چطور کنار میاید؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ماسک فیلت ر دار بزن عزیزم N95 حداقل و خب برای شرایط شما بهتره داخل منزل باشین میتونین از پزشکتون است ...

ممنونم عزیزم 

اساتید اصلا همکاری نمی‌کنن... 

تو فکر بودم شاید فردا مراجعه کنم اکسیژن وصل کنن... البته نمی‌دونم انجام می‌دن یا نه

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه من دوروزه نفس میکشم سمت چپ زیر سینم تیر میکشه میتونه مال قلب باشه بنظرتون؟

اکثرا تیر کشیدن درد قلبی نیست عزیزم 

چه مواقعی پیش میاد؟ چه مدت طول می‌کشه؟ چجوری بهتر می‌شه؟

من میگرن دارم و آسم خفیف هرروز درحال درد کشیدنم

چجوری به کاراتون می‌رسید؟ :)

اکثرا تیر کشیدن درد قلبی نیست عزیزم چه مواقعی پیش میاد؟ چه مدت طول می‌کشه؟ چجوری بهتر می‌شه؟

من رفتم اکو دادم دکتر بهم گفت ک شلی دریچه دارم خفیفه و مشکلی پیش نمیاد ولی گاهی اوقات ک استرس دارم تپشام نامنظم میشه 

الانم نفس میکشم زیر سینم یهو تیر میکشه گفتم شاید اینم از قلبمه ولی ثانیه ایه طول نمیکشه

گاهی اوقاتم وسط قفسه سینه احساس گرفتگی عضله پیدا میکنم نمیدونم خیلی میترسم کلا وسواسم دارم رو سلامتیم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

متاسفانه هرروز مسکن میخورم گاهی حتی قرص جواب نمیده ۲-۳ شب راهی درمانگاه میشم سرم بزنم

ای خدا... 

من رفتم اکو دادم دکتر بهم گفت ک شلی دریچه دارم خفیفه و مشکلی پیش نمیاد ولی گاهی اوقات ک استرس دارم ت ...

بهش نمیاد مرتبط با قلب باشه عزیزم ولی اگر تکرار شونده بود مجدد مراجعه کن، ان شاءالله چیزی نیست 

کسی که فشار ریوی داره براش خیلی سخت میشه تو این هوابره بیرون درسته؟

بله عزیزم، منم فشار ریویم لب مرز هست 

شما هم همین مشکل رو دارید؟

نه یکی از پسرای فامیلمون عدد ۶۰ زیاده؟

بالای ۲۵ فشار ریوی به حساب میاد 

من پزشک نیستم اما چیزی که شنیدم اینه که زیاده...دارو مصرف می‌کنن؟