2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2513 بازدید | 185 پست
اتفاقا این شمایید که برای توجیه تجاوز و کلیه بلایای طبیعی د غیرطبیعی، دنبال این بهانه هستیدکه مردم ا ...

😂😂😂😂 خدا عقلت بده کی تجاوز توجیح کرده هر کس باید عقل داشته باشه از خودش محافظت کنه چه از لحاظ پوشش چه از لحاظ اینکه با هر پسری دوست نشی و چه از لحاظ اینکه هر جا نری .مردم اگاه شدن نمیدونم چرا تجاوز ها بیشتر شده دقیقا چرا!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر بدم میاد که نمیفهمید هر قضیه ی دوسر داره! اینقدر بدم میاد ویژگی های زنانه رو صعف میبینید و تلاش میکنید هرسمت و ویژگی و کاری که مناسبتون نیست به زور به دست بیارید! انقدر بدم میاد خود زن رو نمیپذیربد بعد به اسم فمنیست و حمایت و مساوات خلاف طبیعت حرف میزنید! 

طبیعت فلفل تنده طبیعت سیب شیرین! به اصرار فلفل رو به حای نمک بشونید بنطرتون درسته؟ یا سیب شور میوه است؟؟

من فمنیست نیستم

انسان هم دیده میشم (طبق چیزایی که نوشتی)

مردان اطرافم به من آزادی و ارجعیت (ارجحیت) میدن 

احترام میذارن و اجازه ی هرکاری هم بهم میدن

اما من نمیتونم برابری ای در خودم و اونا ببینم 

مرد نماد قدرت و زن نماد زیباییست 

از یه بچه بپرسی عزیزم بنظرت خدا مرده یا زن شک نکن میگه مرد

حالا ازش بپرس بنظرت خورشید مرده یا زن میگه زن چون زیبایی و طراوت میبخشه و قدرت هم داره اما نه مطلق

و به این نتیجه رسیدم که اگر اطراف زنی مردان بی وجود و بی شخصیت وجود داشته باشه زن به این نتیجه میرسه اسمشو بذاره فمنیست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

به بچه هایی که پوشک تنشون بوده و زنایی که برقع داشتن هم تجاوز شده

شما اگر پشت سپر هم باشید امکان داره تیر بهتون بخوره ولی به هر حال امکانش کمتر از اینکه همینجور بدون سپر وسط تیر بارون بشینی امیدوارم منظورمو فهمیده باشی

واقعا فک کردی فمینیست ویژگی زنانه رو ضعف میدونه؟ یه مثل بزن

لطافت زنانه رو خدا برای سازش و تربیت فرزند و دلبری از شوهر و ارامش خود زن قرار داده! بعد میاید میگید چرا زن قاضی نباشه؟خب چه اصراریه یه زن بر علیه عواطف خودش ستیز کنه زنی که عواطف نداره زن نیست . این طبیعت زنه حالا هی بگیم نههه زن قویهه زن مثل مردد گولاخه بره بزنه همه دزدا رو بکشه بره حکم جلب و اعدام و قصاص بده! این یه نمونش!!!

شما اگر پشت سپر هم باشید امکان داره تیر بهتون بخوره ولی به هر حال امکانش کمتر از اینکه همینجور بدون ...

حجاب سپر نیست، وقتایی که حجاب کامل داشتم تیکه میشنیدم و مزاحمم داشتم ، هیچ فرقی نکرده 

ψ ❤️

لطافت زنانه رو خدا برای سازش و تربیت فرزند و دلبری از شوهر و ارامش خود زن قرار داده! بعد میاید میگید ...

کجای خلقت زن از مرد کمتره که حقوق انسانی زن کمتر از مرد باشه؟

شما فقط مشاغل رو میبینی 

فمینیسم همه جهات رو 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.