2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2513 بازدید | 185 پست
ذاتش جدیت و ابهته همراه منطقی بودن نه اون خشونت باطنی که میگید،چون خود خشونت باعث میشه طرف نتونه احس ...

دقیقا این همه مرد که به خاطر یه فحش ،عصبانی شدن و منجر به قتل شدن 

هرچی دعوا و نزاع خیابانی و درگیری و شورش هست مال جنس مذکر هست 

به این میگن تبعیض معکوس که باید مدتی اجرا بشه تا زنها به مردها برسن

دقیقا💯💯👌

اتفاقی که الان داره تو کشورای پیشرفته ی اسکاندیناوی میوفته

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم کاملا مخالفم که مرد هارو میکوبوننباید یاد بگیریم که این دو جنس مخالف نیستن مکمل هستن و به هم نیا ...

دقیقا 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

این شغل ذاتش جدیت و ابهتهیه خشونت باطنی در حد محل کار باید داشته باشیاین با ذات زن در تناقضه، چون زا ...

فقط هم توی ایران و مرد ایرانی دارای این ابهته و زن ایرانی فاقد ابهت؟؟   

دوست عزیز دوره زور گذشته قانون رو بلد بودن به آلت تناسلی ربطی نداره

فقط هم توی ایران و مرد ایرانی دارای این ابهته و زن ایرانی فاقد ابهت؟؟ دوست عزیز دوره زور گذشته قان ...

من ربطشو به آلت تناسلی نفهمیدم، موفق باشی:/🙏🏻 

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

کم به خانوم های با پوشش مناسب هم تعرض نشده ذهن و نگاهی که بیمار هست براش فرقی نمیکنه طعمه به چه شکلی ...

به هر حال درصد اونکه پوشش نداشته بیشتر هست 

به نظر شما به کسانی که دوست پسر داشتن تجاوز شده یا اونهایی که نداشتن قطعا هردو حالا کدوم بیشتر ۱۰۰ درصد اونی که دوست پسر داشته

راستش به نظرم به خواهر شوهرتون بگید آب رو جایی بریزه که سوخته😂😂

نمیگم قطعا سوخته

اما یه باور مزخرف قدیمی میگه پزشک مرد بهتره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جامعه دو دسته شده، یه دسته خانواده‌ها و افرادی که دیدشون باز بوده یا شده، منطقی و منعطفن و اشتباهات گذشته رو میشناسن و دارن افکار اشتباه رو درمورد زن و حقوقش درست میکنن، یا کردن

و یه دسته متحجر و بی‌منطق که گفتن نداره 

حقیقتا دسته اول میتونن باهم تبادل نظر داشته باشن و افکارشون رو پخته‌تر کنن، ولی روی دسته دوم به این سادگی‌ها نمیتونن تاثیر بذارن

به هر حال درصد اونکه پوشش نداشته بیشتر هست به نظر شما به کسانی که دوست پسر داشتن تجاوز شده یا اونهای ...

سرچ کنین نمایشگاه *چی پوشیده بودی* و عکسهاش رو ببینین

یه نمایشگاه از لباس افرادیه که مورد تجاوز قرار گرفتن

و اکثر لباس ها خیلی معمولی و پوشیده‌ن

به هر حال درصد اونکه پوشش نداشته بیشتر هست به نظر شما به کسانی که دوست پسر داشتن تجاوز شده یا اونهای ...

ببینید آدمی که تجاوز می‌کنه کلا از لحاظ روانی و شناختی مشکل داره 

و تجاوز فقط برای خانم ها نیست برای آقایون هم هست 

نه تنها برای افراد بزرگسال بلکه تجاوز برای کودکان هم هست چه دختر چه پسر 

و کسی که از لحاظ روانی مشکل داره 

پوشش شما هر طور که میخواد باشه 

شما حتما روبند هم بزنی به صورتت نمیتونی جلو تجاوز یک آدم بیمار رو بگیری

آدم متجاوز می‌تونه هم پدرت باشه میتونه برادرت باشه می‌تونه عموت باشه 

و هستن کسانی که از آدم های نزدیک خودشون ضربه خوردن و بهشون تعرض شده 

پس در اصل ربطی به دوست پسر داشتن و نداشتن نیست و ربطی به پوشش هم نداره 

درسته این حرف شما که باید مواظب باشیم و هر مکانی نریم 

یا به هر کسی زود اعتماد نکنیم 

این حرف شما منم قبول دارم 

ولی در کل بخوام بگم تجاوز حتا در خونه خودمون هم می‌تونه اتفاق بیفته 

صحبت اصلی ما اینه که ای کاش در برابر تجاوز سکوت نکنیم و اگر این اتفاق خدایی نکرده افتاد سریع بریم پزشک قانونی 

و نزاریم افراد متجاوز راحت زندگی خودشون رو بکنن و در آینده به ۱۰ نفر دیگه هم تجاوز کنن 

سرچ کنین نمایشگاه *چی پوشیده بودی* و عکسهاش رو ببینینیه نمایشگاه از لباس افرادیه که مورد تجاوز قرار ...

تا پوشش مناسب  از نظر شما چی باشه؟ برای توجیح بی حجابی همه اش دنبال بهانه هستید خوب اقایون هم میگن دوست داریم نگاه کنیم خانمها هم دوست دارن پوششون اینجور باشه هر دو خوش باشید صلاح هم برید

تا پوشش مناسب از نظر شما چی باشه؟ برای توجیح بی حجابی همه اش دنبال بهانه هستید خوب اقایون هم میگن د ...

اتفاقا این شمایید که برای توجیه تجاوز و کلیه بلایای طبیعی د غیرطبیعی، دنبال این بهانه هستید

که مردم اگاه شدن خداروشکر