2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

2474 بازدید | 185 پست

فمینیسم درباره جنگ با مردها نیست؛ درباره نجات زن‌ها هم نیست. فمینیسم درباره این است که زن «انسان» دیده شود؛ با حق انتخاب، حق زندگی، حق امنیت، و حق اینکه خودش باشد.

مشکل اینجاست که در جوامع مختلف هنوز زن بودن مساوی است با تحقیر، کنترل، ترس، شرم و قضاوت دائمی.

سال‌هاست تجاوز به زنان با سکوت یا سرزنش خود زن همراه شده. به جای اینکه از متجاوز بپرسیم «چرا؟»، از زن می‌پرسند «چی پوشیده بودی؟ کجا بودی؟ چرا خندیدی؟ چرا نه گفتی؟»

این نگاه خطرناک، مسئولیت خشونت را از دوش خشونت‌گر برمی‌دارد و بر گردن قربانی می‌اندازد.

در حالی‌که بدن زن، لباس زن، ظاهر زن، دلیل و بهانه هیچکس برای تجاوز نیست.

زنان با هزاران برچسب اشتباه و تحقیرآمیز بزرگ می‌شوند.

جملات غلطی که ما شنیده‌ایم، هر کدام زخمی است بر هویت زنان:

زنی که لباس باز می‌پوشد «پلنگ» نیست.

زنی که طلاق گرفته «مطلقه» نیست.

زنی که رابطه جنسی داشته «دست‌خورده» نیست.

زنی که همسرش فوت کرده «دست‌دوم» نیست.

زنی که قدرت بدنی کمتری دارد «ضعیفه» نیست.

زنی که عصبانی می‌شود «پریود» نیست.

زنی که زیبایی دارد «هلو» نیست.

زنی که آزادانه زندگی می‌کند «داف خیابانی» نیست.

زنی که حقش را می‌گیرد «سلیطه» نیست.

این‌ها فقط کلمات نیستند؛ ابزارهایی برای کوچک کردن زنان و نگه‌داشتنشان در یک چهارچوب محدود و خفه‌کننده‌اند.

سال‌ها به ما گفته‌اند هویت اصلی زن وقتی کامل می‌شود که شوهر کند.

به ما گفته‌اند دختر «مال» پدر و برادرش است و بعد «تحویل» شوهر می‌شود.

به زن می‌گویند «ناموس»، یعنی چیزی که باید پنهان، کنترل، محافظت و مالکیت شود.

زن را در دسته اموال و قلمرو می‌گذارند: مثل زمین، مثل خانه، مثل دارایی.

اما زن «مال» کسی نیست.

زن «ناموس» کسی نیست.

زن یک دارایی نیست.

زن یک شخصیت مستقل دارد، یک هویت کامل، یک مغز، یک توانایی، یک زندگی.

زن انسان است. بدون مالک. بدون صاحب.

زن حق دارد خودش را تعریف کند—نه جامعه.

حق دارد مسیرش را انتخاب کند—نه  سنت.

حق دارد بدن خود را کنترل کند—نه دیگران.

حق دارد خودش باشد—نه آنچه که از او انتظار می‌رود.

فمینیسم یعنی همین.

یعنی زن بودن دلیل محدودیت نباشد.

یعنی انسان بودن کافی باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤️🙏🍃♥️

منم فمینیستم . البته لیبرال فمینیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خیلی قشنگ بود

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بدجایی تاپیک زدی اینجا تو یه تاپیکی 90 درصد خانم ها اعتقاد داشتن زنا احساساتین و حقه که قاضی نشن

اتفاقا خوب جاییه 

باید اینجور جاها فرهنگسازی بشه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

تمام این صفت ها رو خود خانما نسبت دادن و رواج 

به همجنساشون 

دلیلش هم اغلب خود کم بینی و خود تحقیری و حسادت 

خود خانما برای خودشون محدودیت میذارن 

اگر متانت غرور و قار داشته باشی 

هیچکس اجازه اساعه ادب نمیده به خودش 

بقول شما داف و پلنگ و ترشیده و سلیطه و ضعیفه و.... 

خود خانما از حقوق خودشون کوتاه اومدن 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من فمنیست نیستم چون دنبال برتری هستم نه برابری😎

عزیزم بذار به برابری برسیم بعد میریم سراغ برتری✌️😎

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اتفاقا خوب جاییه باید اینجور جاها فرهنگسازی بشه

تاپیک خوبیه

اما 

فرهنگسازی در بستر یک تاپیک یکباره اتفاق نمیوفته افکار پوسیده ی بعضی از کاربرای اینجا درست شدنی نیست چون نتیجه ی تفکر یک نسله

ما برای فرهنگ‌سازی باید نسلمونو به سمت افکار برابر سوق بدیم نه دیگران رو

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

بدجایی تاپیک زدی اینجا تو یه تاپیکی 90 درصد خانم ها اعتقاد داشتن زنا احساساتین و حقه که قاضی نشن

کلیشه ای که سالها تو گوش ما خوندن 

و این اصلا دست خود خانوما هم نیست 

از قدیم این افکار اشتباه نسل به نسل ادامه پیدا کرده 

و من اینجا تاپیک زدم برای آگاهی 

برای اینکه زن های کشورم ارزش خودشون رو بدونن 

امیدوارم حداقل کمی تاثیر گذار باشه این تاپیک