2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 185 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=402134231]خانوم محترم این اتفاقاتی که دیدم یکیش دوستم بود یکی دیگه ش هم هم محله ای ما بود دروغ چیه  شما ..

نمی دونم شما کجا زندگی می کنید ولی جایی که من زندگی می کنم خدارو شکر این چیزا نیست، البته ما یه قسمت مذهبی نشین از شهرمون‌زندگی می کنیم، شاید هم این بی تاثیر نباشه، چون خانواده‌ای سالم و خوبی همسایه هامون هستند، خانواده خودم  هم با اینکه مذهبی نیستن اما  خیلی خوبن،  خودم مشکلات زیادی تو زندگی داشتم و دارم اما در کل خدا رو شکر مربوط به این چیزایی که شما در مورد زن ها گفتید و می گید نیست، در کل من اعتقاد دارم همه این چیزا به سالم بودن آدما و خانواده ها بر می گرده، هر جا که خانواده ی مشکل دار زندگی می کنند این چیزا بیشتره، یا الان یه خانواده سالم یه دختر سیزده ساله رو شوهر نمی ده که شب تا صبح کتک‌ بخوره، یا یه خانواده سالم جوری بچش رو بار نمیاره که برادر به خواهر تجاوز کنه و....

[QUOTE=402089964]مهم نیست که دیدی یا ندیدی جامعه به شهرستان شما خلاصه نمیشه😄 من تهران زندگی میکنم و حتی اونجام این چ ...

والا من نصف فامیلام تهران زندگی می کنن، مرتب هم تهران میایم ، ولی ندیدم یکی بگه اینجا زن رو مثل اموال می دونن، یا اینقدر به زن بی احترامی و بی حرمتی کنن‌ که اون می گه و شما تائید می کنید، یا مشکل از خودتونه یا محل زندگی تون

کلیشه ای اینستااکثر صحبت هایی که میبینم تو اینستا زده میشه در نگاه اول جالب به نظر میرسه اما باعث تب ...

اینکه زنان برتری دارن شکی توش نیست بهترین برده ها و کارگر ها همیشه مرد ها بودن زن ها از زمان حوا سرکش و فرمانروا بودن

هشتاد و چند میلیون گروگان:)...