2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2498 بازدید | 185 پست
تمام این صفت ها رو خود خانما نسبت دادن و رواج به همجنساشون دلیلش هم اغلب خود کم بینی و خود تحقیری و ...

اغلب زنان رقیب هستند نسبت به هم 

برای اثبات برتری خودشون برچسب میزنن به کسی که شاید بالاتره از جنبه هایی ازشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم عزیزم 💕کاش خانما با همجنس خودشون مهربونتر بشن اگر خانما تغییر کنن دختران شونم هم پیشرفت ...

خدانکنه باز هم ببخشید اگه تند رفتم

امیدوارم واقعا هرچند که هنوز خیلی راه درازی در پیش داریم 

هنوز خیلی ها نمیذارن دخترشون بره شهر دور درس بخونه چه برسه به مسائل دیگه

بدجایی تاپیک زدی اینجا تو یه تاپیکی 90 درصد خانم ها اعتقاد داشتن زنا احساساتین و حقه که قاضی نشن

توی این یه مورد من واقعا به عینه دیدم

خیلی کم پیش میاد خانم بتونه در اون لحظه خودشو کنترل بکنه

هرچقدرم روحیتو ببری بالا باااز هم این میزان از خشونت در بیان و رفتار که گاهی قضات دارن از یه خانم بعیده.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

اغلب زنان رقیب هستند نسبت به هم برای اثبات برتری خودشون برچسب میزنن به کسی که شاید بالاتره از جنبه ه ...

چقدر جالب گفتید 

هرچند این صفت بین مرد ها هم هست

مثلا تاکسی وضعیت مالی بهتری از اونا داره سریع برچسب دزد بودن میزنن بهش

تو ایران هم مرد هم زن از جهت های مختلف اذیت میشن و هیچکدوم خوب نیست

نمونه اش پسر خالم با بهترین شغل و قیافه ولی چون چند ماه عقد بوده و جدا شده همه به چشم یه مرد مطلقه که حتما هیولا بوده که زنش ازش طلاق گرفته میبیننش 

دختر چشم آبی مورد💖

شامل دنگ دادن هم میشه؟

انقدر زن ستیزید که وقتی بحث از حقوق برابر میشه شروع میکنید به مسخره بازی؟ انقدر براتون سخته به زن حقوق انسانیش رو بدید؟

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

اینکه می‌گید بعضی از این حرف‌ها رو خود زن‌ها هم به هم می‌زنن درسته، اما دلیلش این نیست که مشکل از زن ...

این یه سیکل بی فایده است دیگه 

متاسفانه اگر آقایون تو این شرایط خانما 5 درصد مقصر باشن همجنس خودشون 95 درصد مقصر هستن 

خیلی از خانما بخاطر بچه و شرایط مالی و.. از حقوق خودشون واقعا کوتاه اومدن 

خیلی تاپیک میبینم  سر همین طلا 

مالکیت طلا برای خانماس 

حالا پدر خریده یا همسر یا هدیه بوده..... 

اما خود خانما کامنت میدن نه باید بفروشن.... 

مال خانما نیست 

خب این تفکرات همینطور منتقل میشن به دخترای بعدی 

یا مثلا حق طلاق گرفتن و..... 

همه باید همت کنن تلاش کنن تا پیشرفت کنن

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

توی این یه مورد من واقعا به عینه دیدمخیلی کم پیش میاد خانم بتونه در اون لحظه خودشو کنترل بکنههرچقدرم ...

شما همه زن هارو دیدید؟؟ همه مردهارو دیدید؟؟

تو اروپا تعداد قاضی زن از مرد بیشتره 

تاپیک خوبیهاما فرهنگسازی در بستر یک تاپیک یکباره اتفاق نمیوفته افکار پوسیده ی بعضی از کاربرای اینجا ...

درسته فرهنگ‌سازی یه‌شبه اتفاق نمیفته، ولی شروعش همیشه از همین حرفای کوچیکه. قرار نیست کل یه نسل رو تو یه تاپیک عوض کنیم، ولی حداقل میشه فضا رو یه قدم به سمت فهم بهتر برد. هممون یه جا باید شروع کنیم؛ حتی اگه فقط چند نفر هم نگاهشون عوض بشه، ارزشش رو داره. سکوت کردن هیچ چیز رو درست نمی‌کنه.

چقدر جالب گفتید هرچند این صفت بین مرد ها هم هستمثلا تاکسی وضعیت مالی بهتری از اونا داره سریع برچسب د ...

خوب توی هر جنس فاکتورهای برتری توی ذهن اون جنس فرق داره 

برای مردها قدرت بدنی ،وضعیت مالی و...

برای زنها جذابیت و زیبایی و .... 

تو ایران هم مرد هم زن از جهت های مختلف اذیت میشن و هیچکدوم خوب نیستنمونه اش پسر خالم با بهترین شغل و ...

چه عجیب بود همچین چیزی 

چون برعکس این قضییه رو انقدر زیاد دیدم که این رو سخته باور کنم