2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 185 پست
درسته فرهنگ‌سازی یه‌شبه اتفاق نمیفته، ولی شروعش همیشه از همین حرفای کوچیکه. قرار نیست کل یه نسل رو ت ...

جسارتا من عقیده دارم تا زنان دارای تحصیلات نشن ،مطالعه نکنن و شاغل نشن برابری اتفاق نمی‌افته 

قدرت همیشه دست کسی هست که پول بیشتری داره ....

یک زن بدون استقلال مالی خیلی نمیتونه داعیه برابری داشته باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما همه زن هارو دیدید؟؟ همه مردهارو دیدید؟؟تو اروپا تعداد قاضی زن از مرد بیشتره

همه زنها رو نه

ولی در حد جامعه نسبتا بزرگ شهر خودمون دیدم که کم پیش میاد آشفتگی خاطر نداشته باشن بابت سختی کار.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

اغلب زنان رقیب هستند نسبت به هم برای اثبات برتری خودشون برچسب میزنن به کسی که شاید بالاتره از جنبه ه ...

دقیقا 

چون نتونستن پیشرفت کنن 

چون حمله رو ترجیح میدن به درک 

خانواده هم تا جایی خیلی تاثیر داره 

اگر این چرخه قطع بشه عالیه

مادر برای ازدواج درست تصمیم بگیره 

تا فرزندان مخصوصا دختر پیشرفت کنه 

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چه عجیب بود همچین چیزی چون برعکس این قضییه رو انقدر زیاد دیدم که این رو سخته باور کنم

اتفاقا برای من عجیب نیست من خودم مطلقه بودم و با همسرم ازدواج کردم به همون اندازه که تیکه و کنایه شنیدم 

از خانواده و فامیل نزدیکم که مرد مطلقه بوده خیلی بیشتر اذیت شدن مخصوصا برای ازدواج مجدد

دختر چشم آبی مورد💖

توی این یه مورد من واقعا به عینه دیدمخیلی کم پیش میاد خانم بتونه در اون لحظه خودشو کنترل بکنههرچقدرم ...

بنظرم کاملا برعکس هست

ثابت شده کنترل زن روی تصمیماتش بیشتره 

و اینکه یک زن قابلیت نگاه به جزئیات رو داره که مرد فاقد ش هست

بازم من ربطش رو به ناتوانی تو داوری و قضاوت نفهمیدم

این شغل ذاتش جدیت و ابهته

یه خشونت باطنی در حد محل کار باید داشته باشی

این با ذات زن در تناقضه، چون زاده نشده که چهره خشنو پر ابهت ارائه بده.

اگه بازم متوجه نشدید پس کلا ولش کنید چون قرار نیست متوجه شید. 

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

انقدر زن ستیزید که وقتی بحث از حقوق برابر میشه شروع میکنید به مسخره بازی؟ انقدر براتون سخته به زن حق ...

چه توقعی از مردی که یوزر نی نی سایت هست داری...؟

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

بنظرم کاملا برعکس هستثابت شده کنترل زن روی تصمیماتش بیشتره و اینکه یک زن قابلیت نگاه به جزئیات رو دا ...

اینا که سر جاشه

من اقتضای شغلو میگم

که با یه خشونت خاصی همراهِ.

تو ایران هم مرد هم زن از جهت های مختلف اذیت میشن و هیچکدوم خوب نیستنمونه اش پسر خالم با بهترین شغل و ...

کاملاً درسته، هم زن‌ها اذیت می‌شن هم مردها. فمینیسم یعنی همین برابری، یعنی مشکلات هر دو جنس دیده بشه. بحث فقط اینه که تو خیلی از جوامع  چه ایران چه بقیه دنیا  فشارها و نابرابری‌ها معمولاً بیشتر سمت زن‌ها بوده و هنوز هم خیلی از حق‌های اولیه‌شون کامل رعایت نمیشه.

این باعث نمیشه سختی‌های مردها نادیده گرفته بشه، فقط توضیح میده چرا معمولاً وقتی از نابرابری حرف می‌زنیم بیشتر درباره زن‌ها مثال زده میشه.

اینکه باید متجاوز محاکمه بشه بله و قطعا محاکمه هم میشه و کسی ازش طرفداری نمیکنه ولی خوب خانمها هم این باید بدونن که باید از خودشون محافظت کنند نمیشه سرتو بندازی پایین هرجا بری هرجا خواستی بری هرچی خواستی بپوشی به امید اینکه مثلا امنیت داری همچین چیزی هیچ وقت به وجود نمیاد

افتضاحن افتضاححتی شاید در ظاهر امروزی به نظر بیا اما تو بطن ماجرا چیز دیگه ای در جریانه

دقیقا

جاری من پزشک متخصص داخلی ه،سوادش هم خوبه

خواهرشوهر به ظاهر امروزیم،میگه من میرم پهلوی دکتر آقا که باسوادتره!!!

من دل خوشی از جاریم ندارم اما خدایی از نظر دانش و تشخیص و درمان برام اثبات شده س

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40