2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2513 بازدید | 185 پست

حرفات درسته

من اعتقادم بر اینه زن و مرد هردو انسان و برابرن

برابری ب معنای شبیه بودن نیس بلکه ب معنای ی چیز دیگ هست ک اینجا بازش نمیکنم، ولی میدونم شما خودت میدونی منظورمو عزیزم 

من با هرکسی هم ک دنبال برتری باشه یا دنبال تخریب یک جنس دوس ندارم حتی آگاهی کنم چون اصلاااا فایده نداره، امتحان کردما، ولی فایده نداشت، چ مرد باشه چ زن

با قاطعیت میگم اینجا کمتر کسی هست ک هم زن و هم مرد رو انسان بدونه

ی عده زیادی از مردا عقده و نفرت دارن 

ی عده زیادی هم از زنا عقده و نفرت دارن

کمتر کسی هست ک تشخیص بده بابا زن و مرد هردو انسان هستن و خوب و بد بین هردو پیدا میشه ب وفور! 

الان از حرفای شما خوشم اومد، شما دنبال آگاه کردن هستی از طریق حرفای منطقی و درست ن از طریق تخریب مردا و تمامی تقصیرهارو انداختن گردن مردا

درست شدن این موضوع با آگاهی درست میشه ن تخریب جنس دیگ ، اینجا من دیدم حقوق رو میخوان با تخریب جنس مخالف بدست بیارن

تو آقایون هم همینه، ی عده تمامی زن هارو شیطون و مقصر و... میدونن، ایناام منطق و عقل ندارن متاسفانه 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من فمنیست نیستم چون دنبال برتری هستم نه برابری😎

کلیشه ای اینستا

اکثر صحبت هایی که میبینم تو اینستا زده میشه 

در نگاه اول جالب به نظر میرسه 

اما باعث تبعیض و دشمنی بین زن و مرد میشه 

در حالیکه یک جامعه سالم به دنبال برتری نیست

چون هیچ هویتی برتر از دیگری نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا خود خانوما هم خیلی دیدگاه زن ستیزانه دارن متاسفانه…

عموما این دیدگاه به دلیل مرد سالاری بوده که از اول و از نسل های قبل بوده و ادامه داشته و باعث شده که زن ها به دنبال برتری باشن 

که هر دو مورد غلط 

زن و مرد برابر هستن و باید حقوق هر دو برابر باشه 

حرفات درستهمن اعتقادم بر اینه زن و مرد هردو انسان و برابرنبرابری ب معنای شبیه بودن نیس بلکه ب معنای ...

کاملا درسته 

من حرفایی شما رو قبول دارم 

وقتی صحبت از فمینیسم میشه 

یعنی برابری چه برای زن و چه برای مرد 

تمام این صفت ها رو خود خانما نسبت دادن و رواج به همجنساشون دلیلش هم اغلب خود کم بینی و خود تحقیری و ...

منم موافقم تا حدی با حرفاتون

اینجا حتی وقتی ی زندگی داره نابود میشه، میگن زنننن سیاست داشته باشه، زن فلان باش، زن تو بهمان باش، خب پس نقش اون مرد چی میشه؟! 

چرا جای اینک سیاست سیاست کنیم، ب هر دو یعنی زن و مرد نمیگیم سواد رابطه رو یاد بگیرید؟ ب عنوان کسی ک ب فکر همنجسن هستیم نمیگن خانوم عزیز موقع ازدواج دقت کن طرفت مرد باشه و سواد رابطه بلد باشه؟؟ فقط میگن سیاستتتتت

همه چیز رو از چشم زن میبینن

مرد کتک میزنه؟ زن سیاست نداره

خیانت میکنه؟ زنش زن زندگی نبوده

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

این شغل ذاتش جدیت و ابهتهیه خشونت باطنی در حد محل کار باید داشته باشیاین با ذات زن در تناقضه، چون زا ...

آها اونوقت اون 50 و خورده ای درصد قاضی زن اروپا دارن غاز میچرونن؟ اونا مادر نیستن؟ همسر نیستن؟ زن نیستن؟

جسارتا من عقیده دارم تا زنان دارای تحصیلات نشن ،مطالعه نکنن و شاغل نشن برابری اتفاق نمی‌افته قدرت هم ...

درسته صحبتتون اما نه برای جامعه ای با اقتصاد مریض ما که شغل برای جنس ذکور هم نیست

بنظرم کاملا برعکس هستثابت شده کنترل زن روی تصمیماتش بیشتره و اینکه یک زن قابلیت نگاه به جزئیات رو دا ...

خیلی برام جالبه مردی که با یک تار مو عنان از کف میده چطور میتونه قاضی خوبی باشه ؟ اگه اینطور باشه یه زن با کوچیکترین لوندی میتونه حکم قاضی مرد رو تغییر بده 

اینکه باید متجاوز محاکمه بشه بله و قطعا محاکمه هم میشه و کسی ازش طرفداری نمیکنه ولی خوب خانمها هم ای ...

کم به خانوم های با پوشش مناسب هم تعرض نشده 

ذهن و نگاهی که بیمار هست براش فرقی نمیکنه طعمه به چه شکلی ظاهر بشه

منم موافقم تا حدی با حرفاتوناینجا حتی وقتی ی زندگی داره نابود میشه، میگن زنننن سیاست داشته باشه، زن ...

بابا من اینجا گفتم یه مردی زنش رو کتک زده 

یکی از کاربر ها گفت لابد زنه یه چیزی گفته که مرده مجبور شده بزنش

من هیچ من نگاه 😐

این شغل ذاتش جدیت و ابهتهیه خشونت باطنی در حد محل کار باید داشته باشیاین با ذات زن در تناقضه، چون زا ...

ذاتش جدیت و ابهته همراه منطقی بودن نه اون خشونت باطنی که میگید،چون خود خشونت باعث میشه طرف نتونه احساسات رو کنترل کنه و درست نتیجه گیری کنه،۹۹ درصد زنهایی که من میشناسم احساسات و خشم خودشون رو بیشتر و بهتر میتونن کنترل کنن،اگر یک درصد قرار باشه شغلی رو به داشتن خشونت باطنی ارتباط بدیم میشه بپرسم طبق کدوم اصل ذات زن در تناقضه اما ذات مرد دقیقا منطبقه بر این چیزی که میگید؟اینکه دارید میگید کاملا برمیگرده به نظر شخصی تو درمورد ذات مرد و زن 

حرفات درستهمن اعتقادم بر اینه زن و مرد هردو انسان و برابرنبرابری ب معنای شبیه بودن نیس بلکه ب معنای ...

منم کاملا مخالفم که مرد هارو میکوبونن

باید یاد بگیریم که این دو جنس مخالف نیستن مکمل هستن 

و به هم نیاز دارن نه اینکه روبه روی هم باشن