2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 185 پست
شامل دنگ دادن هم میشه؟

دنگ؟

تاپیکو نخوندی دیگه!

حقوق برابر!

نه اینکه وظایف عوض بشن!

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

اتفاقا خوب جاییه باید اینجور جاها فرهنگسازی بشه

نمیشه عزیزم ،این چیزا سال های تو ذهن ها نهادینه شده 

این طور چیز هارو باید نهاد های تاثیرگذاری مثل آموزش پرورش انجام بدن، هنوز تو کتاب سبک زندگی دوازدهم دارن تشویق به ازدواج زودهنگام میکنن ،یه سر به کتابش بزنید عمق فاجعه رو میبینید

قشنگ این جمله گفته شده بود که تو دختری و نباید خودت رو با برادرت مقایسه کنی چون اون پسره 

پس فردا همین دختر میشه یه مادر با همین تفکر و یه نسل دیگه رو به فنا میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تمام این صفت ها رو خود خانما نسبت دادن و رواج به همجنساشون دلیلش هم اغلب خود کم بینی و خود تحقیری و ...

خانم ها باعث شدن سال ها تو کنج مطبخ بمونن و حتی سواد نداشته باشن؟؟ خانم ها باعث زنده به گور کردن نوزاد دختر میشدن؟؟ خانم ها رانندگی زن ها تو خیابون رو مسخره میکنن؟؟ خانم ها باعث تجاوز به خودشون میشن؟؟؟؟

البته تعجبی هم نداره از ازل همه چیز تو سر زنا خراب می‌شده 

شامل دنگ دادن هم میشه؟

دنگ دادن اصلاً بحث حقوق زن و مرد نیست؛ موضوعِ توان مالی و توافق آدم‌هاست. برابری یعنی هرکس بنا به شرایط خودش مشارکت کند، نه اینکه یک جنس همیشه بدهکار باشد یا همیشه طلبکار.

وقتی زن در همه بخش‌های زندگی دقیقاً همان حقوق مرد را داشت 

حق انتخاب شغل و تحصیل، حق مهاجرت مستقل بدون اجازه پدر یا همسر، و حق ازدواج بدون نیاز به اجازه دیگران اون‌وقت می‌شود از دنگ دادنِ برابر حرف زد. تا وقتی حقوق برابر نیست، توقعات مالی برابر هم معنی ندارد

خانم ها باعث شدن سال ها تو کنج مطبخ بمونن و حتی سواد نداشته باشن؟؟ خانم ها باعث زنده به گور کردن نوز ...

متوجه منظور من نشدین 

چرا انقدر توپ پری دارین 

منظور اینه همجنس خودمون به خودمون رحم ندارن 

الان تاپیک بزنن فلان دختر فلان رژ لب قرمز زد 

همه کامنت میدن خرابه 

حتی دیدم تاپیک که به دختر عموی 7 8 ساله شوهر هم میگن خراب...... 

نباید با شوهر حرف بزنه نباید محبت کنه نباید نباید نباید........ 

این سایت نمونه کوچک جامعه ما هست 

تاپیک بزنید جاریم فلان لباس پوشیدن فلان تحصیلات داره ببینید چه تخریب هایی میکنن چه لیبل هایی میچسبونن......... 

تاپیک بزنید شوهرم کنار یه خانم نشست تو مترو 

ببینید چیا میگن به اون خانم....... 

ببینید در مورد خانمای شاغل چیا میگن..... 

یا خانمی که طبیعی زیباس.... 

همش توهین و تحقیر و برچسب های زشت 

خانمای ما میل به پیشرفت ندارن همون خاله زنک باقی موندن اکثرا

البته خیلیا هم محترم هستن...... 

اما در مورد زنده به گور کردن 

اسلام و حضرت محمد این رسم عرب بادیه نشین و رو انداختن....... 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

تمام این صفت ها رو خود خانما نسبت دادن و رواج به همجنساشون دلیلش هم اغلب خود کم بینی و خود تحقیری و ...

اینکه می‌گید بعضی از این حرف‌ها رو خود زن‌ها هم به هم می‌زنن درسته، اما دلیلش این نیست که مشکل از زن‌هاست. ما همه سال‌ها توی یک فرهنگ مردسالار بزرگ شدیم؛ زن و مرد فرقی نداره. طبیعی‌ه بخشی از باورهای اشتباه بین خود زن‌ها هم تکرار بشه. این‌ها نتیجه یه ساختار غلطه، نه ذات زن‌ها.

و همچنین این جملاتی که “اگه متین باشی کسی بی‌ادبی نمی‌کنه” واقعیت نداره. زن‌هایی که کاملاً موقر، بی‌آرایش، باحجاب و کم‌حرف بودن هم بارها توهین و آزار دیدن. مشکل رفتار زن نیست؛ مشکل نگاه اشتباه جامعه‌ست که به‌جای اینکه مقصر رو هدف بگیره، می‌ندازه گردن زن.

و این جمله که  «خود زن‌ها کوتاه میان»، خب وقتی توی جامعه‌ای بزرگ شدن که هزار تا محدودیت براشون گذاشته شده، معلومه بخشی از همون محدودیت‌ها رو ناخودآگاه قبول می‌کنن. قبول کردن یه اجبار، دلیل بر درست بودنش نیست.

با وجود همه این شرایط، زن‌ها هیچ‌وقت ساکت نموندن. همیشه وقتی وقتش رسیده جلوی این نابرابری‌ها وایستادن. فقط چند دهه قبل، حتی توی اروپا هم به زن‌ها اجازه تحصیل تو دانشگاه نمی‌دادن. زن‌ها جنگیدن، اعتراض کردن، و همین حقوقی که امروز بدیهی به‌نظر می‌رسه حاصل تلاش همون زن‌هاست.

مشکل شخصیِ زن‌ها نیست؛ مشکل یه ساختار غلطه. و تا این ساختار درست نشه، انداختن تقصیر پای خود زن‌ها فقط ادامه همون چرخه‌ست.

متوجه منظور من نشدین چرا انقدر توپ پری دارین منظور اینه همجنس خودمون به خودمون رحم ندارن الان تاپیک ...

ببخشید من جبهه گرفتم منظورتون رو طور دیگه ای برداشت کردم 🙏🙏

بله قبول دارم حرفاتون رو ،من یه چیزهایی از خود زن ها میشنوم که میگم آخه تو که زنی دیگه چرا

ببخشید من جبهه گرفتم منظورتون رو طور دیگه ای برداشت کردم 🙏🙏بله قبول دارم حرفاتون رو ،من یه چیزهایی ...

قربونت برم عزیزم 💕

کاش خانما با همجنس خودشون مهربونتر بشن 

اگر خانما تغییر کنن دختران شونم هم پیشرفت میکنن

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد