2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 185 پست
لطافت زنانه رو خدا برای سازش و تربیت فرزند و دلبری از شوهر و ارامش خود زن قرار داده! بعد میاید میگید ...

یعنی وقتی قضیه  تصمیم مهم واسه زندگی بقیه باشه با احساسات تصمیم میگیری؟ اصلا قاضی مگه میتونه خلاف قانون باشه در چهارچوب قانون تصمیم میگیره 

دانشجو شدن داشتن حق رای، اشتغال و .. اینا چیزایی بودن که فمینیستای قدیم به ما کادو دادن، ایا با لطافتت مخالف بود؟

ψ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجاب سپر نیست، وقتایی که حجاب کامل داشتم تیکه میشنیدم و مزاحمم داشتم ، هیچ فرقی نکرده

حجاب فقط حجاب پوششی نیست در کنارش حجاب رفتاری هم هست هردو باهم مصونیت حداکثر میارن ولی باز هم کسی که مریضه ممکنه به کسی که وقار و پوشش هم داره دست درازی کنه. ولی این احتمالش ۱ درصده از اونور که حجاب پوشش و رفتار نداشته باشی احتمالش حداقل ۶۰ درصده 

یعنی وقتی قضیه تصمیم مهم واسه زندگی بقیه باشه با احساسات تصمیم میگیری؟ اصلا قاضی مگه میتونه خلاف قا ...

قدیم منظورت چند سال پیشه؟

پیامبر برای یک تاجر زن (دوره جاهلیت عرب) کار میکرد 

همون زن ازش خواستگاری کرد (چیزی که هنوزم قفله تو قرن ۲۱)

داری قدیم ترو میگی دیگه با دلیل و مثال توضیح بده لطفا

این حق هایی که گفتی تو دوره جاهلی هم بوده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین خودت بدجور گول میزنی شما لخت برو برام اهمیتی نداره

کلامتون رو با ادب بگید تا اثر داشته باشه

وگرنه در حق دین دارید ظلم میکنید

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

کجای خلقت زن از مرد کمتره که حقوق انسانی زن کمتر از مرد باشه؟شما فقط مشاغل رو میبینی فمینیسم همه جها ...

شماها سر ارث و میراث خودتونو میکشید که چرا هم انداره ی مرد ها نمیگیرید! از اونور دائم عر میزنید و از پدر و برادراتون انتطار حمایت مالی و عاطفی دارید(یعنی هم سهم خودتو نو میخواید هم مال بقیه رو!) این در حالیه که خدا به پدر وظیفه ی نفقه رو داده بهبرادر غیرت حمایت رو و متوجه نمیشید! 

از اونور موقع ازدواج نمیگید خدا گفته یه ارزن هم زن خونه ی شوهر نبره هیچ وطیفه ای نداره زن(اونجا حواستون نیست زن ستیزی میکنید و پز. جهاز گرونتونو میاید میدید) ونمیگید عه خدا گفته حق بازنه! 

کلا دنبال دردسرید

قدیم منظورت چند سال پیشه؟پیامبر برای یک تاجر زن (دوره جاهلیت عرب) کار میکرد همون زن ازش خواستگاری کر ...

منظور همین صد سال پیشه، همینایی که گفتی واسه اون دوره زیادم بوده پس فمینیست زیادم با دین موازی نیست 

زمان صدر اسلام هر چی بوده باشه همین صد سال پیش دختر از پسر خواستگاری میکرد کلی حرف پشتش بود

ψ ❤️

هیچ کس لخت نمیره بزرگ نمایی نکن

حوصله بحث ندارم برام اهمیتی نداره کی چه جور میره لخت هم اتفاقا میبینم هر کس تاوان کارای خودش پس میده چرا من باید اعصاب خودم خورد کنم .من حرفم زدم دیگه انتخاب با طرف مقابل شب خوش

شماها سر ارث و میراث خودتونو میکشید که چرا هم انداره ی مرد ها نمیگیرید! از اونور دائم عر میزنید و از ...

جسارتا من اشتباه کردم با شما هم کلام شدم

همون دیدگاه شما درسته که می‌فرمایید عر زدن

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

کلامتون رو با ادب بگید تا اثر داشته باشهوگرنه در حق دین دارید ظلم میکنید

از اولش با ادب گفتم گیر داده بهم که چادری هستی پس داخل جامعه نیا حالا من اصلا از چادر هم نگفتم  و نوع پوششم هم نگفتم دیگه اخرش اینجور گفتم 

منظور همین صد سال پیشه، همینایی که گفتی واسه اون دوره زیادم بوده پس فمینیست زیادم با دین موازی نیست ...

هنوزم حرف پشتشه 

ب خدا یه تاپیک زدم فمنیستا بیاید میخوام برم به کسی که بهش علاقه دارم پیشنهاد بدم نظرتون چیه همه گفتن نکن😂

چرا نکنم؟

مگه برابری برادری نبود اگه مرد میتونه پیشنهاد بده چرا زن نتونه؟

اگه زن میتونه پیشنهاد مرد رو رد کنه چرا مرد نتونه پیشنهاد زن رو رد کنه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

شماها سر ارث و میراث خودتونو میکشید که چرا هم انداره ی مرد ها نمیگیرید! از اونور دائم عر میزنید و از ...

این حرف های خودتونه الکی فرافکنی نکن ما هیچ وقت نمیگیم تو اسلام گفتن زن چیزی نبره این حرف مذهبی هاست 

ارث و میراث برابر میخوایم که دست مون تو جیب خودمون باشه از طرفی هم تو این جامعه مرد سالاری که ساختید کار پیدا کردن واسه زن سخته کارم پیدا کنه تو محیط کار به خاطر مرد سالارا امنیتش کمه

ψ ❤️