2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست از بچه‌ها بدش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 84 پست
چه پارادوکسی، مگه میشه آدم دو تا بچه داشته باشه ولی از بچه ها متنفر باشه؟؟؟

اره میشه چون باهاشون زندگی کردم😂 البته بچهای خودمو دوس دارم چون از وجود خودمن. ولی زمان برگرده عقب عمرا بچه بیارم چون به دردسراش نمیرزه

عاشق بچه هاهستم ولی به تورم بچه ای این مدلی خورده که دلم میخوادشوتش کنم بچسبه به دیوارویه عوضی به تم ...

قطعا به تربیت ربط داره ولی یکسری چیزها ژنتیکه. حالا حتما هم از پدر و مادر به ارث نبرده شاید از عمو دایی و... یکسری بچها ذاتا مهربون و دست دل بازن و وسایلشون رو با بقیه شریک میشن اما یسری ذاتا خسیس و بدجنس هستن. مگه یادت نیست توی مدرسه خصوصا دوران ابتدایی چقدر بچه‌های عوضی فرصت طلب بودن؟ یجوری بدجنس بودن الان که بزرگ شدم دذ تعجبم یه بچه چقدر میتونست بد ذات باشه. منم بچه بودم ولی به عقلمم نمیرسید کارای اونو بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از شوهرم جدا شده بودم که بچم به دنیا اومد تو زایشگاه وقتی پرستار بچه را آورد بده بهم از صدای ...

درک میکنم شاید خیلی ها قضاوت کنن ولی قرار نیست همه آدم‌ها غریزه مادری داشته باشن. صرفا چون دستگاه تولید بچه داریم به این معنا نیست حتما باید عاشق بچه باشیم. و متاسفانه چون دستگاهش رو داریم ممکنه ناخواسته گرفتار بچه بشیم و دیگران هم قضاوت کنن که مادر خوبی نیستی و از این حرف‌ها. آدم خوب بودن حتما مستلزم مادر خوب بودن نیست، هرچند برعکسش ممکنه.

بنظرم آزار دهنده ترین صدای عالم هستی صدای گریه بچه‌اس

راستش منم اصلاااا خوشم به نوزاد نمیاد. قبلا فکر میکردم اگر نوزاد خودم باشه خوشم خواهد اومد. اما بعدها از نوزاد خودمم خوشم نیومد تا بزرگتر شد و شیرین شد

یه مطلب خوندم نوشته بود وقتی ارتباط فرد در کودکی با والدینش و مخصوصا مادرش خوب نباشه باعث میشه در بز ...

دقیقا عین من چون پدرم من رو تحقیر میکرد و مادرم هم بی محبت بود و خواهر که بعد من به دنیا اومد همه فامیل و آشنا ما رو مقایسه میکردن و من رو تحقیر همیشه میگفتم تک فرزند میخواد برا خودم . الان هم فقط یه بچه دارم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

درک میکنم شاید خیلی ها قضاوت کنن ولی قرار نیست همه آدم‌ها غریزه مادری داشته باشن. صرفا چون دستگاه تو ...

والا من بیام جوونی و زندگی خودم را به گوه بکشم بخاطر بچه؟شوهر سابقم خودشا از همه چی محروم کرد و بچه را بزرگش کرد الان چی دادن بهش؟

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

راستش منم اصلاااا خوشم به نوزاد نمیاد. قبلا فکر میکردم اگر نوزاد خودم باشه خوشم خواهد اومد. اما بعده ...

دقیقا حرف دلم رو زدی. به حد مرگ از نوزاد بیزارم و اصلا دوران نوزادی بچم رو دوست نداشتم. یه موجود بلانسبت سیب زمینی که فقط شیر میخوره میخوابه می‌رینه. یکسره هم در حال زور زدن و گریه کردن وقت و بی وقته. هیچ احساسی به آدم منتقل نمیکنه. اما بچه بزرگ تر حداقل با احساس میشه و شیرین کاری میکنه و دل مادر رو گرم میکنه‌

یه مطلب خوندم نوشته بود وقتی ارتباط فرد در کودکی با والدینش و مخصوصا مادرش خوب نباشه باعث میشه در بز ...

درموردمن صدق میکنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من خودم از شوهرم جدا شده بودم که بچم به دنیا اومد تو زایشگاه وقتی پرستار بچه را آورد بده بهم از صدای ...

پسر بود یا دختر؟

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من قبل بچه دار شدن عاااشق بچه بودم الان پسرم هشت ماهشه و حقیقتا از اسم بچه . نوزاد . زن باردار نفرتتتتت دارم نفرتتتتت

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

والا من بیام جوونی و زندگی خودم را به گوه بکشم بخاطر بچه؟شوهر سابقم خودشا از همه چی محروم کرد و بچه ...

ادم اول باید توی هر مرحله از زندگی خودش رو اولویت قرار بده. چه نسبت به بچه چه شوهر. الان مادرها و مادربزرگ‌های ما که اینهمه بچه داری و از خودگذشتگی کردن چی بهشون رسید بجز یه بدن فرسوده و داغون و کلی حسرت؟ 

من دوست دارم ولی بچه های بقیه رو ، چون تا دو ساعت بیشتر حوصلم نمیکشه واسعه خودم دوست ندارم

کلا علاقه ای به بچه ندارم مگر اینکه خوشکل و کیوت باشه در حد ناز دادن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
دختر

آخ عزیزم. شوهر من عاشق دختره . اما بچم پسره. 

دقیقا حرف دلم رو زدی. به حد مرگ از نوزاد بیزارم و اصلا دوران نوزادی بچم رو دوست نداشتم. یه موجود بلا ...

دقیقااا چقدررر شبیه همیم... الان با اینکه بچه‌هام با شیطونیا و جنگ و دعواها و ریخت و پاششون همش دارن اذیت میکنن اماااا بسیااار دوستشون دارم. اما نوزاد بودن اینقدر بدم میومد میگفتم این‌چیه دیگه چقد عر میزنه خدایا اینو چکارش کنم من