2777
2789
عنوان

گوشی برای خودم بخرم یا شوهرم🙄

204 بازدید | 10 پست

یه گوشی میخواد بخره ۲۹ میلیونه گوشی خودش خراب شده a26 سامسونگ

من الان آ۷۳ سامسونگ دستمه

گفت تو گوشیت و بده من

برای خودت آ ۵۶ بخر اون قیمتش ۴۸ تومنه

ما مستاجریم دارم پس انداز میکنم برای طلا و خونه خریدن

حدود ۲۰ میلیون اون گرونتره میشه به جاش طلا خرید

چه کنم؟

روز مادرم هست والله اینا که کادو نمیدن باید اینجوری گرفت

قسطی میخریم نصفش و پیش میدیم باقیشم تو ۵قسط

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

خب به صرفه ترش اینه ۲۹ تومنی رو بخره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشی خودت ک از a56 بالاتره دختر

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گوشی گرون واسه موقعی خوبه که پول اضافه داشته باشی

بنظرمن ارزونتر بگیر بقیه شو طلا

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

شاید برا ادمای معمولی مثل ما گوشی ۱۶ و ۷۰ میلیونی یه کار انجام میده و فرقی نداره

منم تو دیوار دنبال گوشی دست دوم تا ۴ یا ۵ یا نهایتش ۶ تومنی هستم

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

اگه با گوشی کار نمیکنید لزومی نداره آدم گوشی گرون بخره.

منی که خونه و ماشین هم دارم باز هم حاضر نیستم همچین هزینه ای برای گوشی کنم چون وسیله کارم که نیست.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

گوشی خودت ک از a56 بالاتره دختر

آ ۷۳ برای سال ۲۰۲۲ هست

مطمئنی.؟

اون جدیده

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بهترین گوشی سری A سامسونگ

بهترین گوشی سری Aسامسونگ به چند نکته بستگی دارد:

اگر برای گیمینگ و عکاسی، به دنبال خرید بهترین گوشی سامسونگ سری A هستید، A56 یا A36 انتخاب مناسبی خواهند بود.

اگر برای کاربری روزمره، به دنبال گوشی هستید، با صرفهجویی در هزینه، A16 یا A26 گزینههای مناسبی خواهند بود.

از نظر ما سه محصول زیر، از ارزش خرید بالایی در این لیست برخوردارند:

A56: این مدل با پردازنده قدرتمند، گواهی IP67 و ویژگیهای هوش مصنوعی، برای کاربرانی که به دنبال تجربهای نزدیک به پرچمدار هستند، گزینه مناسبی است. با این حال، توجه داشته باشید که دوربین ماکرو آن عملکردی معمولی دارد.

A36: این گوشی با شارژ سریع ۴۵ واتی، طراحی جذاب و عملکرد متعادل در عکاسی و پردازش، انتخابی خوب شمرده میشود و به دلیل پایین بودن قیمت آن نسبت به A56 میتواند به گزینهای محبوب تبدیل شود.

A16: نمایشگر امولد و پشتیبانی ۶ ساله نرمافزاری، این گوشی را به انتخابی ایدهآل در رنج قیمت خود تبدیل میکند. نسخه 5G به دلیل پردازنده بهتر و پشتیبانی از شبکه 5G (در صورتی که پشتیبانی شود.) انتخاب بهتری است. هر چند نسخه 4G به دلیل داشتن قیمت کمتر و مشابه بودن مشخصات دیگر آن، انتخاب هوشمندانهتری است.

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/