2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست از بچه‌ها بدش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 84 پست
من دسته بندی نکردم یه مطلب روانشناسی رو نقل کردم.البته که منم دیدم اطرافم که واقعا لذت میبرن از داشت ...

بعضی‌ها غریزه علاقه به تربیت و پرورش درشون ضعیفه یا اصطلاحا غریزه مادری ندارن و کاملا طبیعی هست. نه ضعفه نه چیزی فقط یه خصوصیت هست که منم جزوشم

افرین وقنی گریه میکنن توو آغوشتون بگیریدشون بغلشون کنید🥰

ای کاش با بغل آروم میشدن. متاسفانه تا مغز آدم رو منفجر نکنن ول کن نیستن. زبونم ندارن بفهمیم چشونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی‌ها غریزه علاقه به تربیت و پرورش درشون ضعیفه یا اصطلاحا غریزه مادری ندارن و کاملا طبیعی هست. نه ...

چطوری تونستی دو تا بچه بدنیا بیاری با این روحیه؟ 

منظورم اینه چطور خودتو قانع کردی که بچه دوم بیاری 

وقتی یه بچه لوس و سرتق می بینم که فقط از نظر پدر مادرش خیلی بانمک هست اما در واقع فرصت طلب و چندش آوره دوس دارم دور از چشم پدر مادرش چنان لگدی به ماتحتش بزنم که مثل توپ فوتبال شوت بشه بخوره به دیوار

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

ای کاش با بغل آروم میشدن. متاسفانه تا مغز آدم رو منفجر نکنن ول کن نیستن. زبونم ندارن بفهمیم چشونه

😁😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
وقتی یه بچه لوس و سرتق می بینم که فقط از نظر پدر مادرش خیلی بانمک هست اما در واقع فرصت طلب و چندش آو ...

اره یسری بچها خیلی بد ذاتن اینکه میگن بچه فرشته‌اس مظلومه هیچکدوم باور ندارم بچه داریم از آدم بزرگ بدجنس تر و فرصت طلب تره. اکثر گریه‌هاشونم الکی و برای جلب توجهه و خب پدر و مادر هم چون به گریه‌هاش بها دادن اونم یاد میگیره با گریه به خواسته‌هاش برسه و با صدای تو مخیش ملت رو ازار بده

خیلی‌ها مثل منن

چه پارادوکسی، مگه میشه آدم دو تا بچه داشته باشه ولی از بچه ها متنفر باشه؟؟؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اره یسری بچها خیلی بد ذاتن اینکه میگن بچه فرشته‌اس مظلومه هیچکدوم باور ندارم بچه داریم از آدم بزرگ ب ...

من خودم از شوهرم جدا شده بودم که بچم به دنیا اومد تو زایشگاه وقتی پرستار بچه را آورد بده بهم از صدای گریه اش خوشم نیومد و حتی یه لحظه بغلش هم نکردم ،همونجا دادمش به پدرش و تا حالا هم که ۹سالش باید باشه نخواستم ببینمش

بچه چیه آخه🤔

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

اره یسری بچها خیلی بد ذاتن اینکه میگن بچه فرشته‌اس مظلومه هیچکدوم باور ندارم بچه داریم از آدم بزرگ ب ...

عاشق بچه هاهستم ولی به تورم بچه ای این مدلی خورده که دلم میخوادشوتش کنم بچسبه به دیوارویه عوضی به تمام معناهستن وپلید باورم نمیشه یه بچه چهارساله وپنج ساله چقدرمیتونه عوضی باشن میدونم به تربیت ربط داره ولی واقعابدذات هستن وخیلی شیطان صفت هستن 

گاهی انسانم آرزوست