2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست از بچه‌ها بدش بیاد

930 بازدید | 84 پست

نه اینکه بخوام خدایی نکرده آزار برسونم ولی ترجیح میدم دور و ورم نباشن چون فوق العاده عصبیم میکنن‌. کلا از هرچیزی مربوط به بچها باشه خوشم نمیاد کاراشون شیر خوردنشون گریه‌های گوش خراششون. وقتی صورتشونو جمع میکنن و دهنشونو اندازه تمساح باز میکنن و شروع میکنن گریه کردن دلم میخواد سر بکوبم به دیوار. کسی اینجا هست حس منو داشته باشه؟

(لطفا اونایی که عاشق و دل باخته بچه هستن نیان توی تاپیک من نظر بدن تا کسایی مثل من دور هم جمع بشیم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بچه بودم همچین حسی داشتم خیلی بدجنس بودم یه بچه ای گریه میکرد دلم خنک میشد😑😑😑🫢

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

یه مطلب خوندم نوشته بود وقتی ارتباط فرد در کودکی با والدینش و مخصوصا مادرش خوب نباشه باعث میشه در بزرگسالی از بچه بدش بیاد و حتی نخواد بچه داشته باشه ، نمیدونم در مورد شما چقدر این مطلب درسته. 

من از بچه خوشم میاد باهاش بازی کنم تا وقتی آروم و خوش خنده است

یه مطلب خوندم نوشته بود وقتی ارتباط فرد در کودکی با والدینش و مخصوصا مادرش خوب نباشه باعث میشه در بز ...

اره میتونه درست باشه اما نمیشه گفت همیشه علتش این میتونه باشه. آدم‌هایی میشناسم که رابطه خوبی با مادرشون دارن ولی از بچه بیزارن. کلا آدم‌ها رو نمیشه دسته بندی کرد چون قضیه خیلی پیچیده‌اس.

اره میتونه درست باشه اما نمیشه گفت همیشه علتش این میتونه باشه. آدم‌هایی میشناسم که رابطه خوبی با ماد ...

من دسته بندی نکردم یه مطلب روانشناسی رو نقل کردم.

البته که منم دیدم اطرافم که واقعا لذت میبرن از داشتن بچه و بچه داری ، یعنی بیشتر زن ها اینطوری هستن.

من خودم از اون دسته زن ها نیستم متاسفانه