2777
2789
عنوان

خواهرم به چه بهونه ای سند ازدواج رو از مادرشوهرش بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 33 پست
نه بابا ، سند ازدواج خواهرم دست ما بود رفتن جدا شدن نیازی هم به این سند نداشتن

واقعا

چ عجیب

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

به چه دردتون میخوره؟

یعنی چی؟؟؟؟

مثل این می مونه شما یه ملکی بخری و به نامت سند بخوره بعد سندشو ببری بدی دست یه نفر دیگه...

شما موقع فروش ملک سند دستت نباشه میتونی کاری بکنی؟؟؟؟

سند ازدواج همون سند مهریه اس ک نشون میده خانم چقدر مهریه داره و باید این سند دست عروس و خانواده عروس باشه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی؟؟؟؟مثل این می مونه شما یه ملکی بخری و به نامت سند بخوره بعد سندشو ببری بدی دست یه نفر دیگه.. ...

بله ماهم ب خاطر اون میگم دست ما باشه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

بله ماهم ب خاطر اون میگم دست ما باشه

احتیاجی به بهونه ندارید

انشاا...ک به مشکلی نمیخورن برن سر خونه و زندگی سند ازدواج از خانواده داماد میگیرن دیگه من الان سند ازدواجم دست خودمه اصلا همسرم نمیدونه سند کجا هست اصلا پیگیر نیست من خودمم گاهی وقتا یادم میره کجا گذاشتم😃

نباید دست شما باشه نه اونا 

باید دست زن و شوهر باشه 

بهونه هم نمیخواد 

بگن سند ازدواجمونو بدین

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یعنی چی؟؟؟؟مثل این می مونه شما یه ملکی بخری و به نامت سند بخوره بعد سندشو ببری بدی دست یه نفر دیگه.. ...

تو سامانه همه جزییات ثبت شده اینکه سند ازدواج دست کی باشه اهمیتی نداره

با سند ملک خیلی متفاوته

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

تو دفترخانه ای که عقد کردن میتونید برید یکی برای خواهرتون بگیرید

میگه دفتر مشق بره یکی دیگه بگیره؟😐😂

باید درخواست مفقودی بدن تا المثنی صادر بشه خب همسر خواهرش میفهمه ک اینا تقاضا المثنی سند دادن بعدش نمیگه چرا اینکارو کردین؟؟؟؟اینجوری ک بدتر دلخوری پیش میاد..

فكر نكنم مهم باشه شوهرمن گفت بايد دست مامانت اينا باشه الانم تو كشو خونه خودم افتاده ،همه جيز الان ثبت سيستم هستكه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر