2777
2789
عنوان

آیا فامیلای شما هم ادایی شدن

734 بازدید | 54 پست

جمعه رفته بودم خونه خالم بعد مدت ها همه ادایی شده بودن  خودشونو میگرفتن و اصلا انگار یه آدمای دیگه ای شده بودن   باهاشون که حرف میزدم صداشون رو یه طور باکلاس طوری میکردن یه جور نگاه از بالا به پایین داشتن درحالیکه مدرک شون دیپلم و مدرک من دکترای عمومیه😄  فامیلای شما هم اینطوری شدن؟ البته بیشتر خانوما اینطورین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا چون مدرکشون از شما پایینه خودشونو میگرفتن که یه وقت نگی من بالام اونا پایین😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

اونا مدرک ژل و تزریق و قر و فر دارن شما مدرک تحصیلی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بازم خدارا شکر فرهنگ ها بره بالاچه تحصیل کرده چه نکردهکلی بحث و دعواهای خانوادگی‌کم‌میشه

نه والا  فامیل ما انگار از هم پاشیده  پشت هم انقدر غیبت میکنن که نگو  جلوی هم چسی میان پشت هم لد میگن  یه وضع عجیبیه

از فامیل فقط با پدر و مادر و شوهرم رفت و آمد دارم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

والا منم دانشگاه دولتی درس خوندم اما چون پدرومادرم خیلی با هم اختلاف داشتن و بشدت وضع مالیمون بد بود ...یه سری از فامیلامون که وضع مالی خوبی دارن و پدرومادر عاقل و فهیم داشتن ادایی ترن و اهل پز دادن...

نه والا فامیل ما انگار از هم پاشیده پشت هم انقدر غیبت میکنن که نگو جلوی هم چسی میان پشت هم لد میگ ...

کم کم تغییر میکنن

البته فامیل و خانواده ها فرق دارن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃