2777
2789
عنوان

آیا فامیلای شما هم ادایی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 54 پست
اتفاقا چون مدرکشون از شما پایینه خودشونو میگرفتن که یه وقت نگی من بالام اونا پایین😂

من پدر و مادرم جفت دکترا دارن  مادرم استاد مطرح دانشگاه ازاده  برادرم پزشک  خودمم همینطور    ولی خدا شاهده پدرمم همیشه یاداوری میکنه یکبارم نشد تحصیلاتمون رو به رخ کسی بکشیم و بگیم تو از ما پایین تری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا باید ادایی شم ؟ من خودمم احتمالا شما هم ادایی هستی که بهت برخورده

میگم سرت از زنذگی مردم دربیار هر کسی میتونه هر مدلی که دلش بخواد باشه به منو شما مربوط نیست ، اگ شما دکتری منم دکترم مثل شما نیازی به ادا نذارم 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

ادایی نشدنمکانیسم دفاعیشونه چون تو ناخوداگاهشون حس میکنن ممکنه از شما کم بیارن پس دست پیش میگیرن!

تو مهمونی هایی که ما هم نیستیم اینا همینطورین  کلا فاز انگار فاز ادایی شدنه

میگم سرت از زنذگی مردم دربیار هر کسی میتونه هر مدلی که دلش بخواد باشه به منو شما مربوط نیست ، اگ شما ...

ربطی به سر تو زندگی دیگران کردن نداره   چرا چیزای الکی رو بهم ربط میدی  دوست ندارم تو تاپیکم یکی الکی حرف بزنه  اگه نمیتونی اصلا تاپیک من نیا

ربطی به سر تو زندگی دیگران کردن نداره چرا چیزای الکی رو بهم ربط میدی دوست ندارم تو تاپیکم یکی الک ...

تاپیک و سایت آزاده هر کی هر چی بخواد میگه ولی شما خیلی فشاری شدی خیر باشه

تاپیک و سایت آزاده هر کی هر چی بخواد میگه ولی شما خیلی فشاری شدی خیر باشه

هرکسی حد خودشو بدونه سایت بهتر اداره میشه  شما هم حد خودتو بدون هر تاپیکی نرو هر حرفی نزن که قبلا فکر هم نکرده باشی   شما نگران فشاری شدن من هم نباش چون اساسا نظرت مهم نیست  بفرما بیرون دیگه تاپیک منم نیا

هرکسی حد خودشو بدونه سایت بهتر اداره میشه شما هم حد خودتو بدون هر تاپیکی نرو هر حرفی نزن که قبلا فک ...

نظرم مهم نبود ۵ خط تایپ نمیکردی 

ما که نشستیم پشت گوشی کامنتمون رو میزاریم شما بنظر خیلی از پوشش مردم فشاری شدی خانم دکترررررر آب رو بریز اونجا که میسوزه

اتفاقا چون مدرکشون از شما پایینه خودشونو میگرفتن که یه وقت نگی من بالام اونا پایین😂

دقیقا منم همچین برداشتی کردم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.