2777
2789
عنوان

بیایم برگ های زیبایی باشیم 🍃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 8088 بازدید | 1101 پست

🍁حکایت چهارم:

عارفی راگفتند:

خداوند را چگونه میبینی؟!

گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد، اما دستم را میگیرد...🍁

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

عَن أبى جَعْفَر عليه السلام قالَ: مَنْ كَذَبَ ذَهَبَ جَمالُهُ، وَ مَنْ ساءَ خُلقُهُ عَذَّبَ نَفْسَهُ وَ كَثُرَتْ هُمُومُهُ وَتَظاهَرَ عَلَيْهِ الْـنِّعمَةَ فَلْيُكْثِر مِنَ الشُّكْرِ، وَ مَنْ كَثُرَتْ هُمُومُهُ فَليُكثِرْ مِنْ الاِسْتِغفارِ، وَ مَنْ اَلَحَّ عـَلَيْهِ الفَقرُ، فَليَقُلْ « لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلاّ بِاللّه ِ العَلِىّ العَظيمِ». حديث

امام باقر عليه السلام فرمود: هر كس دروغ بگويد آراستگى او برود، هر كس اخـلاقش بد شود خـود را عذاب مى دهد و اندوهش فراوان مى شود. هر كس نعمت ها پيايى بر او فرود آيد، بايد زياد شكر كند. هر كس اندوهش زياد شود، بسيار استغفار كند. و هر كس فقر بر او فشار آورد، بگويد: «لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلاّ بِاللّه ِ العَلِى العَظيمِ

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💐 با لبخند شروع کن،

🍃 چون لبخند زیباترین زبانی است که نیازی به ترجمه ندارد.

🌞 ایمان داشته باش،

🌷 هیچ روزی بدون لطف خدا آغاز نمی‌شود.

🌼 با دلی آرام و نگاهی روشن قدم بردار،

🍀 خدا در هر لحظه همراهِ توست.

💐 #حدیث

✅ قال رسول الله ﷺ

📚 (صحیح بخاری، ج ۱، ص ۹۲)

محبوب‌ترین کارها نزد خدا، آن است که پیوسته انجام شود، هرچند اندک باشد.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

عَن الباقِر عليه السلام : اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَ ناكثيروُنَ، فَقالَ: هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسى ء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام : لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هذا. حديث

يكى از ياران امام باقر عليه السلام به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمود: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير. حضرت فرمود: اينان شيعه نيستند. شيعه كسى است كه چنين باشد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

@zheraaa‍ 

@zahram822‍ 

@aseman12119‍ 

@daltangh‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

آیا ندانستی که خـــدا چگونه مثلی زده است؟

کلمه پاک :[که اعتقاد واقعی به توحید است] مانند درختی پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.🌲☘️🌱

❇️ امام صادق (علیه السلام ) :

اصل آن درخت، رسول‌ خدا (ص) است و تنه‌ی آن امیرمؤمنان علی (ع) و میوه‌هایش  حسن و حسین (علیهما السلام) وشاخه‌های آن، نُه فرزند حسین (ع) و شیعیان برگ‌های آن هستند.

🍃به خدا قسم! هروقت فردی از شیعیان می‌میرد، یک برگ از آن درخت می‌افتد.

🌹🍃سلام و رحمت خدا به شما 🤚

پیروان ، شیعیان , و دوستدارانِ خاندان با کرامت ...

از خدا برای همه ی شما ایمـ🌱ــانی سر سبز و ثابت 

و‌ زندگی پر از نور و روشــ✨️ـنایی رو خواستاریم ...

🦋🦋اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو بخونید

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

مرکز حال خوب رو فراموش نکنیم.

سوره مبارکه «یونس»، آیه ۱۲ 🌿

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ

وَإِذَا مَسَّ الإِنسَانَ الضُّرُّ دَعَانَا لِجَنبِهِ أَوْ قَاعِدًا أَوْ قَائِمًا ۖ

فَلَمَّا كَشَفْنَا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ كَأَن لَّمْ يَدْعُنَا إِلَىٰ ضُرٍّ مَّسَّهُ ۚ

كَذَٰلِكَ زُيِّنَ لِلْمُسْرِفِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

✨ وقتی انسان را رنجی لمس کند، در هر حال خدا را می‌خواند،

اما همین که نعمتش را به او عطا کنیم، گویی هرگز آن سختی را ندیده است.

━━━━━━━━━━━

💫 نشر نور الهی فراموش نشه

───┅═🌿𖣔❤️𖣔🌿═┅───

وَ قالَ الاِْمامُ زَيْنُ العابِدينَ عليه السلام: اِنَّـما الاِْسْتِـعْدادُ لْلِمَوْتِ تَجنُّبُ الْحرامِ وَبَذْلُ النَّدى فى الْخَيْرِ. حديث

امام زين العابدين عليه السلام فرمود: بـراسـتى آمـادگى براى مـرگ، دورى از حرام و بذل و بخشش در كار خير است.

🍞🌾☀️ شُکرگزاری در مورد نان و گندم 🍞🌾☀️

ای خدای روزی و مهربانی 🤲

شکرت برای دانه‌ی گندمی که از دل خاک می‌روید و به نانی گرم و برکت‌بار تبدیل می‌شود 🌾🔥،

برای دستی که می‌کارد، بادی که می‌وزد، بارانی که می‌بارد و خورشیدی که می‌تابد ☀️💧 —

همه در مسیرِ رزقی که تو مقدر کرده‌ای 🌿🤍.

شکرت برای نانی که با عشقِ نانوا بر تنور می‌نشیند 🍞👨‍🍳،

برای بویی که خانه را پر از آرامش می‌کند 🕯️🏡،

برای لقمه‌ای که نه فقط سیرمان می‌کند، بلکه یادمان می‌دهد قناعت یعنی شکرِ بی‌کلام 🙏💫.

شکرت برای گندمی که چرخ آسیاب را می‌گرداند ⚙️🌾،

و برای دستان زحمت‌کشی که این نعمت را به سفره‌ها می‌رسانند 🤲❤️.

شکرت که در هر تکه‌ی نان، داستانی از صبر، برکت و مهربانی نهفته است 🌸🍞.

#شکرگزاری

⭕️ دعایی برای بارانِ رحمت

▫️خدایا! ما را به باران سیراب کن و رحمتت را به باران پُر آب و فراوان بر ما گسترش بخش

(دعای ۱۹ صحیفه سجادیه)

#استوری

#دعای_باران

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سلام حضرت امان ، مهدی جان

اگر تمام دنیا تنهایم بگذارند ، اگر زمین و زمان بر من سخت بگیرند ، اگر تمامی راه ها بر من بسته شوند ، اگر شاه بال امید شکسته شود ، اگر چشمه سار شادی خشکیده شود ...

... مرا چه غم وقتی انیسی چون شما دارم ؟ ...

یاد شما چتر امان من است زیر باران دردها و مرهم من است در هجوم زخم ها و آرامش من است در تنگنای بیقراری ها و مونس من است در غربت بی کسی ها ...

یاد شما حیات است ...

مهر است ...

زندگی است ...

... یاد شما شاهراه خوشبختی است ...

قالَ السَّجادُ عليه السلام: لايَقِلُّ عَمَلٌ مَعَ تَقْوى وَكَيْفَ يَقـِلُّ مايُتقَبَّلُ. حديث

امام سجاد عليه السلام فرمود: كارى كه با تقوا همراه باشد اندك نيست، چگونه آنچه مقبول خـدا قرار گرفته، انـدك محسـوب شـود

@mahyas1379‍ 

@melika2385‍ 

@abcdddddd‍ 

@aahana32‍ 

@sabinajojo‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

آیا ندانستی که خـــدا چگونه مثلی زده است؟

کلمه پاک :[که اعتقاد واقعی به توحید است] مانند درختی پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.🌲☘️🌱

❇️ امام صادق (علیه السلام ) :

اصل آن درخت، رسول‌ خدا (ص) است و تنه‌ی آن امیرمؤمنان علی (ع) و میوه‌هایش  حسن و حسین (علیهما السلام) وشاخه‌های آن، نُه فرزند حسین (ع) و شیعیان برگ‌های آن هستند.

🍃به خدا قسم! هروقت فردی از شیعیان می‌میرد، یک برگ از آن درخت می‌افتد.

🌹🍃سلام و رحمت خدا به شما 🤚

پیروان ، شیعیان , و دوستدارانِ خاندان با کرامت ...

از خدا برای همه ی شما ایمـ🌱ــانی سر سبز و ثابت 

و‌ زندگی پر از نور و روشــ✨️ـنایی رو خواستاریم ...

🦋🦋اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو بخونید

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

قـالَ الحَسنُ بنُ عَلِىٍ عليهماالسلام في وَصفِ القُرآنِ المَجيد: إنَّ هَذَا القُرآنَ فِيهِ مَصابِيحُ النُّورِ، وَشِفاءُ الصُّدُورِ، فَلْيَجُلْ جالٌ بَصَرَهُ وَ يَفْتَحُ لِلْضِّياءِ نَظَرَهُ، فَإِنَّ التَّفْكِيرَ حَياةُ القَلْبِ البَصيرِ، كَما يَمْشِى المُسْتَنِيرُ فِى الظُّلُماتِ بِالنُّورِ. حديث

امام حسن مجتبى عليه السلام در توصيف و شرح حال قرآن مجيد فرمود: «در اين قرآن است چراغهاى درخشنده هدايت و شفاى دلها و قلب ها، پس بايد دلها را با فروغ تابناكش روشن ساخت و با گوش فرادادن به فرامينش، قلب را كه مركز فرماندهى بدن است، در اختيارش گذاشت؛ زيرا به وسيله انديشيدن، قلب، زندگىِ روشن خود را مى يابد، همان طورى كه رهروان در پرتو نور از تاريكيها گذر مى كنند و مى رهند.»

✨الْآدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ

«آداب (انسانى)، لباس زیبا و کهنگى ناپذیر است»

🔶منظور از «آداب» فضایل اخلاقى مخصوصاً چیزهایى است که مربوط به روابط اجتماعى است مانند:

تواضع، امانت، صداقت، محبت، خوشرفتارى، فصاحت و بلاغت در بیان .

🔶«حُلَل» جمع «حُلَّه» به معناى لباس زینتى است.«مُجَدَّدَة» به معناى چیزى است که پیوسته تجدید و نو مى شود و هرگز کهنه نخواهد شد.

🔶بر این پایه، مفهوم کلام امام(ع) چنین است که این صفات برجسته انسانى همچون لباس هاى زیبایى است که آدمى در تن مى کند و هرگز فرسوده نمى شود بر خلاف لباس هاى ظاهرى که هم کهنه مى شود و هم ممکن است دست سارقان به آن دراز شود و هم جنبه ظاهرى دارد و در اعماق وجود انسان تأثیر گذار است.

قـالَ عَـلِىٌّ عليه السلام: وَاعْلَمُوا أَنَّ هذاالْقُرْآنَ هُوَ النَّاصِحُ الَّذِي لاَيَغُشُّ، وَالْهادِيالَّذِيلاَيُضِلُّ، وَالُْمحَدِّثُ الَّذِيلاَيَكْذِبُ. وَمـا جالَسَ هذَا الْقُرْآنَ أَحـَدٌ إِلاَّ قامَ عَنْهُ بِزِيادَةٍ أَوْ نُقْصـانٍ: زِيادَةٍ فِيهُدًى، أَوْ نُقْصانٍ مِنْ عَمًى. حديث

حضرت على عليه السلام فرمود: و نيز بدانيد اين قرآن تنها ناصحى است كه نصيحت خود را به خيانت نمى آلايد، و تنها هدايتگرى است كه هرگز بگمراهى نمى كشاند و تنها سخنگويى است كه هيچگاه دروغ نمى گويد. كسى با قرآن هم نشين نشد مگر اينكه با فزونى و كاستى برخاست، فزونى هدايت و كاستى در كور دلى و ناآگاهى