2777
2789
عنوان

بیایم برگ های زیبایی باشیم 🍃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 8088 بازدید | 1101 پست

@kakkakhsbdgaa‍ 

@mkkkkkkkkkkkk‍ 

@aglaonema‍ 

@mehri1376‍ 

@mahlaghaaaa‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

آیا ندانستی که خـــدا چگونه مثلی زده است؟

کلمه پاک :[که اعتقاد واقعی به توحید است] مانند درختی پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.🌲☘️🌱

❇️ امام صادق (علیه السلام ) :

اصل آن درخت، رسول‌ خدا (ص) است و تنه‌ی آن امیرمؤمنان علی (ع) و میوه‌هایش  حسن و حسین (علیهما السلام) وشاخه‌های آن، نُه فرزند حسین (ع) و شیعیان برگ‌های آن هستند.

🍃به خدا قسم! هروقت فردی از شیعیان می‌میرد، یک برگ از آن درخت می‌افتد.

🌹🍃سلام و رحمت خدا به شما 🤚

پیروان ، شیعیان , و دوستدارانِ خاندان با کرامت ...

از خدا برای همه ی شما ایمـ🌱ــانی سر سبز و ثابت 

و‌ زندگی پر از نور و روشــ✨️ـنایی رو خواستاریم ...

🦋🦋اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو بخونید

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

رسول خدا صلی‌الله علیه وآله وسلم :

ای سلمان ؛ کسی که دخترم فاطمه‌را دوست داشته باشد، همنشینِ‌من در بهشت خواهد بود.

📚فرائد السمطین، ج۲، ص ۶۸

#فاطمیه

#ایام_فاطمیه

#حضرت_زهرا س

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قال ابُو مُحَمَّدٍ الْعَسْكَرىّ عليه السلام: أكْثِرُوا ذِكْرَ اللّهِ وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ وَ تِلاوَةَ الْقُرآنِ وَ الصَّلاةَ عَلَى النبىِّ صلي الله عليه و آله، فَإنَّ الصَّلاةَ عَلى رَسُولِ اللّه صلي الله عليه و آله عَشْرُحَسَناتٍ. حديث

امام عسكرى عليه السلام فرمود: زياد ياد خدا و ياد مرگ باشيد و قرآن را زياد بخوانيد و برپيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فراوان درود فرستيد كه درود بر رسول خدا صلي الله عليه و آله ده حسنه به شمار مى رود

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

قالَ الْحُسَيْنُ عليه السلام: اِفْعَلْ خَمْسَةَ أشْياءَ وَاذْنِبْ ماشِئْتَ، فَأَوَّلُ ذلِكَ: لا تَأْكُلْ رِزْقَ اللّه ِ وَاذْنِبْ ماشِئْتَ، وَالثّانى: اُخْرُجْ مِنْ وِلايَةِ اللّه ِ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ، وَالثالِثُ:اُطْلُبْ مَوْضِعاً لايَراكَ اللّه ُ وَاذْنِبْ ماشِئْتَ، وَالرّابِعُ: اِذا جاءَ مَلَكُ الْمَوْتِ لِيَقْبضَ رُوحَكَ فَادْفَعْهُ عَنْ نَفْسِكَ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ، وَالْخامِسُ: اِذا اَدْخلَكَ مالِكٌ فى النّارِ فَلا تَدْخُلْ فِى النّارِ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ. حديث

مردى آمد خدمت امام حسين عليه السلام و گفت مردى گناهكارم و نمى توانم از گناه خودارى كنم مرا موعظه كن. امام عليه السلام در پاسخ فرمود: پنج كار انجام بده بعد هر چه خواستى گناه كن: ۱ ـ روزى خدا را نخور هر چه مى خواهى گناه كن؛ ۲ ـ از حكومت و سرپرستى خدا خارج شو، هر چه دلت مى خواهد انجام ده؛ ۳ ـ جايى را انتخـاب كن كه خـدا تـو را نبيند بعـد هر چه مى خواهى گناه مرتكب شو؛ ۴ ـ زمانى كه عزرائيل آمد روح ترا از بدنت بگيرد او را از خودت دور كن هر چه خواستى انجام بده؛ ۵ ـ وقتى كه مالك جهنم خواست تو را وارد آتش كند وارد نشو بعد هرگناهى كه مى خواهى انجام ده

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سلام کهف حصین ، مهدی جان

اگر زمین و آسمان بهم آید ...

اگر زمانه از هرسو تیرهای ناامیدی رها کند و هیچ پناه و پشتیبانی دیگر به کار نیاید...

... مارا چه غم وقتی که شما را داریم ؟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

رسول الله صلى الله عليه و آله

تَمامُ التَّقوى اَن تَتَعَلَّمَ ما جَهِلتَ وَ تَعمَلَ بِما عَلِمتَ؛

تمام و كمال تقوا اين است كه آنچه را نمى دانى بياموزى و بدانچه مى دانى عمل كنى .

نهج البلاغه، خطبه 91

قالَ الْحُسَيْنُ عليه السلام: مَنْ دَمَعَتْ عَيْناهُ فينا دَمْعَةً بِقَطْرَةٍ اَعْطاهُ اللّه ُ تَعالى الْجَـنَّةَ. حديث

امام حسين عليه السلام فرمود: كسى كه چشمانش قطره اى اشك براى ما بريزد، خــداوند بهشت را بـه او عطا خواهـد كـرد

#سلام_امام_زمانم❤️

ای کاش جهان برای ظهورتان بیتاب میشد

ای کاش تمامی دل های دردمند و بیقرار،

شما را از خدا می خواست ...

ای کاش زمین و زمان،

یکصدا دعای فرج می خواند ...

ای کاش خدا شما را به ما بازرساند ...

که غیر از حکومت عدل گستر شما

امید نجاتی نیست ...

🌤الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج🌤

@abasaeedeh‍ 

@elii137169‍ 

@samirsob‍ 

@xasd‍ 

@scarlett_rhett‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

کلمه پاک :[که اعتقاد واقعی به توحید است] مانند درختی پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.🌲☘️🌱

اصل آن درخت، رسول‌ خدا (ص) است و تنه‌ی آن امیرمؤمنان علی (ع) و میوه‌هایش  حسن و حسین (علیهما السلام) وشاخه‌های آن، نُه فرزند حسین (ع) و شیعیان برگ‌های آن هستند.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

[۱۹۳]

عن امیرالمؤمنین عليه السلام:

《 فوالله … لا اغضبتنی ولاعصت لی امرا ولقد کنت انظر الیها فتنکشف عنی الهموم والاحزان 》

سوگند به خدا که فاطمه علیهاالسلام هیچ گاه مرا خشمگین نکرد و در هیچ کاری از من سرپیچی ننمود.

هروقت به او نگاه می‌کردم غم و اندوه من برطرف می‌شد.

بحارالانوار، ج ۴۳ ص ۱۳۴

#فاطمیه

#ایام_فاطمیه

قالَ الْحُسَيْنُ عليه السلام: لَوْلَمْ يَبْقَ مِنَ الدُّنْيا إلاّيَوْمٌ واحِدٌ لَطَوَّلَ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ ذلِكَ الْيَوْمَ حَتّى يَخْرُجَ رَجُلٌ مِنْ وُلْدى، فَيَمْلاَءُها عَدْلاً وَقِسْطاً كَما مُلِئَتْ جَوْراً وَظُلْماً، كَذلِكَ سَمِعْتُ رَسُولَ اللّه ِ صلي الله عليه و آلهيَقُول. حديث

امام حسين عليه السلامفرمود: اگر از دنيا بجز يك روز باقى نمانده باشد، خـداوند آن روز را طـولانى خواهـد كـرد تا اينكه مردى از خاندان من ظهور كند، و دنـيا را پـر از عـدل و داد كند همانگونه كه از ظلم و ستم پر شده است، از رسول خدا صلي الله عليه و آله چنين شنيدم

اللهم عجل لولیک الفرج🖤🖤🖤

من اینجا غریبم

کجایی ؟ کجایی؟؟

امون  از غم  این جدایی جدایی ....

🟦آیت الله کربلایی حاج سید احمد نجفی:

🔸انسان کامل نه به زهده، نه به ماله، نه به مقامه، نه به قدرته، نه به ریاضت و مکاشفه و خارق عادته

🔸انسان کامل کسیکه دائما در عشق چهارده معصوم (علیهم السلام) مخصوصا امام حسین (علیه السلام) غوطه وره و مجنونه.

🔸تمام این منازل سیر و سلوک و ریاضتها و احکام و ... اومدن برای اینکه توِ انسان رو عاشق کنند.

وقتی که عاشق شدی اون وقت کاملی.

@_reihaneh_‍ 

@paryaz‍ 

@olga_slm‍ 

@fatemeh137546‍ 

@ayda_007‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

🟦در دولــت کریمــه امــام زمـان

تمام مریض ها و دردمندان

شفا پیدا میکنند

اگر مردم با این احادیث آشنا میشدند

برای ظهور حجت خدا به صف میشدند

و به هیچ صف دیگری وارد نمیشدند

امام حسین علیه السلام فرمودند

هيچ نابينایی و زمين‌گير و دردمندی

بر روی زمين نمی‌ماند

مگر آنكه خداوند درد او را بر طرف می‌سازد

بحار الأنوار، ج۵۳، ص۶۲

امام باقر علیه السلام فرمودند

هر کس مهدی علیه‌السلام را درک کند

و مریض باشد سالم می‌شود

و کسی که دارای ضعف و ناتوانی است

قوی می‌شود

پس بدانید ای شیعیان جهان

که روزگاری بس سرور آفرین فرا خواهد رسید

که درآنزمان حتی1بیمارهم وجودنخواهدداشت

الغیبه نعمانی، صفحه ۳۱۷