2777
2789
عنوان

بیایم برگ های زیبایی باشیم 🍃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 8088 بازدید | 1101 پست

@mmmaaarrryyyaaammm‍ 

@fantasticmom‍ 

@mahdieh15‍ 

@bineshan59‍ 

@mystarw‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

آیا ندانستی که خـــدا چگونه مثلی زده است؟

کلمه پاک :[که اعتقاد واقعی به توحید است] مانند درختی پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.🌲☘️🌱

❇️ امام صادق (علیه السلام ) :

اصل آن درخت، رسول‌ خدا (ص) است و تنه‌ی آن امیرمؤمنان علی (ع) و میوه‌هایش  حسن و حسین (علیهما السلام) وشاخه‌های آن، نُه فرزند حسین (ع) و شیعیان برگ‌های آن هستند.

🍃به خدا قسم! هروقت فردی از شیعیان می‌میرد، یک برگ از آن درخت می‌افتد.

🌹🍃سلام و رحمت خدا به شما 🤚

پیروان ، شیعیان , و دوستدارانِ خاندان با کرامت ...

از خدا برای همه ی شما ایمـ🌱ــانی سر سبز و ثابت 

و‌ زندگی پر از نور و روشــ✨️ـنایی رو خواستاریم ...

🦋🦋اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو بخونید

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

«یا سلمان! ان ابنتی فاطمه ملا الله قلبها وجوارحها ایمانا ویقینا الی مشاشها تفرغت لطاعه الله … ؛ ای سلمان! به راستی که خداوند قلب و اعضای فاطمه علیه السلام تا استخوان هایش را از ایمان و یقین آکنده ساخته است؛ به گونه ای که در طاعت خدا جدیت دارد .

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@purpleboy‍ 

@monameh‍ 

@amafz‍ 

@nazi_b_a_n_o‍ 

@medisa1402‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

کلمه پاک :[که اعتقاد واقعی به توحید است] مانند درختی پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.🌲☘️🌱

اصل آن درخت، رسول‌ خدا (ص) است و تنه‌ی آن امیرمؤمنان علی (ع) و میوه‌هایش  حسن و حسین (علیهما السلام) وشاخه‌های آن، نُه فرزند حسین (ع) و شیعیان برگ‌های آن هستند.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

شخصي از امام علي(ع) پرسيد: بزرگترين گناه کبيره کدام است؟ آن حضرت در پاسخ فرمودند: مايوس و نااميد شدن از رحمت الهي.

هیچ وقت برای برگشتن به سوی خدا و اهل بیت (ع) دیر نیست...از امروز یا علی بگیم و راه اشتباه رفته رو برگردیم

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

چند نکته ناب از شیخ رجبعلی خیاط (ره):

1️⃣ 🌱 اگر به اندازه‌ی ترس از نیش یک عقرب، از عقاب الهی بترسیم، جهان اصلاح می‌شود.

2️⃣ 🌱 تو برای خدا باش، خدا و همه‌ی فرشتگانش برای تو خواهند بود.

«مَن كانَ لله، كانَ اللهُ له» 🌿

3️⃣ 🌱 سعی کنید صفات خدایی را در وجود خود زنده کنید؛

خدا کریم است، شما هم کریم باشید.

او رحیم است، رحیم باشید.

او ستّار است، شما نیز ستّار باشید.

4️⃣ 🌱 دل جای خداست؛ صاحب این خانه خداست، پس آن را به غیر او اجاره ندهید.

5️⃣ 🌱 کار را فقط برای رضای خدا انجام دهید، نه برای ثواب و نه از ترس جهنم.

6️⃣ 🌱 اگر انسان دل به غیر خدا نبندد، نفس و شیطان بر او تسلطی ندارند.

7️⃣ 🌱 هر که برای خدا کار کند، چشم دلش باز می‌شود.

8️⃣ 🌱 اگر مراقب دلتان باشید و غیر خدا را در آن راه ندهید،

آنچه دیگران نمی‌بینند، شما خواهید دید،

و آنچه دیگران نمی‌شنوند، شما خواهید شنید.

9️⃣ 🌱 هر کاری که می‌کنید، نگویید «من کردم»،

بگویید: «لطف خدا بود»؛

همه چیز را از او بدانید

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

قالَ اللّه ُ تَعالى: اَهْلُ طاعَتى فىضِيافَتى وَأَهْلُ شُكْرى فىزيارَتى وَ اَهْلُ ذِكْرى فى نِعْمَتى وَ اَهْلُ مَعْصِيَتى لاأُؤْيِسُهُمْ مِنْ رَحْمَتى، اِنْ تابُوا فَأَنَا حَبيبُهُمْ وَ اِنْ مَرِضُوا فَأَنا طَبيبُهُمْ، اُداويهِمْ بِا لْمِحَنِ وَ المَصائِبِ لاُِطَهِّرَهُمْ مِنَ الذُّنُوبِ وَ الْمَعائِبِ. حديث

خداوند متعال مى فرمايد: اهل اطاعت من در مهمانى من اند، اهل شكر و سپاس من در ديدار من اند، اهل ذكر و ياد من در نعمت من اند، و امّا اهل معصيت و نافرمانى من، آنان را هم از رحمت خويش نااميد نمى كنم. اگر توبه كنند، من دوستدار آنانم، اگر بيمار شوند، من طبيب آنانم و با سختيها و مصيبت ها آنان را درمان مى كنم، تا از گناهان و عيبها پاكشان سازم

♻️هر نَفَسی که می‌کشیم یک قدم از عمر خود را برداشته‌ایم!

🌼أمیرالمومنین علیه‌السلام: این نَفَس‌های تو، یکایک أجزای عمر تو است، برحذر باش که آن‌ها را جز در راه اطاعتی که تو را به خدا نزدیک کند به هَدَر ندهی.

📕شرح‌غرر، ج٢، ص٢٧٦

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

@manama‍ 

@aramesh_mahz‍ 

@shadishadia‍ 

@mmahdiiyeeh‍ 

@ghazall123_‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

قالَ الكاظِم عليه السلام: مَنْ سَرَّ مُؤْمِنا فَبِاللّه بَدَءَ وَبِالنَّبِىِّ صلي الله عليه و آله ثَنّى وَبِنا ثَلَّثَ. حديث

امام كاظم عليه السلام به على بن يقطين فرمود: هر كس مؤمنى را شاد سازد، اوّل خدا را شاد كرده است، دوّم پيامبر خدا صلي الله عليه و آله را، و در مرحله سوّم، ما را

#حکایت_قدیمی

حکایت تقی بی نماز

سيد يونس آذرشهری می‌گويد:سالهای گذشته به مشهد مقدس مشرف بودم؛ يك روز متوجه شدم كه پولم گم شده؛ حتی پول برگشت به وطن هم نداشتم؛ به حرم رفتم و به امام رضا علیه‌السلام عرض كردم: پولم تمام شده و به کسی غیر از شما هم نمی‌گویم.

شب در خواب از طرف امام به من گفتند: فردا صبح وقت اذان در جلوی درب فلان صحن حاضر شو و به نفر اولی که وارد شد مشکلت را بگو، او‌ مشکلت را حل می‌کند؛

در موعد مقرر در محل حاضر شدم؛ اولين كسی که وارد شد همشهری ما بود که اهالی شهر به او تقی بی‌نماز می‌گفتند!من او را از دور می‌شناختم ولی چون به بی‌نمازی معروف بود از او كراهت داشتم به همین دلیل خود را از او پنهان كردم و چيزی به او نگفتم.

باز به حرم رفتم و تقاضای خود را تكرار كردم؛ شب همان خواب ديشب تكرار شد؛ صبح به گمان اينكه حتماً عوض شده در محل حاضر شدم؛ باز تقی‌ بی‌نماز را ديدم از او رو گردانيده و به حرم رفتم و حاجتم را تکرار کردم.شب سوم همان خواب قبلی تكرار شد؛ صبح سوم وقتی او را ديدم خود را سرزنش كردم كه من با نماز مردم چه كار دارم وظيفه من اطاعت از امام بود؛ جلو رفتم سلام و زيارت قبول گفتم؛ او با گرمی مرا تحويل گرفت و من هم او ‌را در جریان مشکلم گذاشتم؛ او پول به من داد و پرسيد كی به وطن برمیگردی؟

گفتم: پس فردا؛

گفت: فلان ساعت در همان جا باش تا باهم برويم؛

در وقت مقرر در محل قرار حاضر شدم؛

گفت: سيد بيا بر گردنم سوار شو برويم!

گفتم: بد است مردم می‌بينند!

گفت: كسی تو را نمی‌بيند!

سوار شدم؛ گفت: چشم خود را ببند متوجه شدم او به هوا اوج گرفت؛ پس از چند دقيقه ديدم در آذرشهر هستيم!

خواست برود دست به دامانش شدم و پرسيدم پس چرا به شما تقی بی‌نماز میگويند؟!

گفت: چون نزد مردم نماز نمی‌خوانم؛

گفتم: پس كجا نماز ميخوانيد؟ گفت: وقت نماز که باشد هر کجا که باشم نزد امام زمان (ارواحنا فداه) می‌روم و پشت سر ایشان نماز را اقتدا می‌کنم.

بسیاری از اولیای الهی گمنام و ناشناخته هستند؛ کسی را قضاوت نکنیم و کوچک نشماریم.

🍁حکایت اول:

از کاسبی پرسیدند:

چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟

گفت: آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند!! چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند!!!؟

🍁حکایت دوم:

پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری میرود...

پدر دختر گفت:

تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم...!!

پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید:

انشاءالله خدا او را هدایت میکند...!

دختر گفت:

پدر جان؛ مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟؟!!!!

قالَ الاِمامُ الصّادِقُ عليه السلام: اِنَّ العَبدَ المُؤمِنَ الفَقيرَ لَيَقوُلُ : يارَبِّ ارزُقنى حَتىّ أفعَلَ كَذا وَ كَذا مِن البِرِّ وَ وُجُوهِ الخَيرِ، فَاذا عَلِمَ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ ذلِكَ مِنهُ بِصِدقِ نِيَّةٍ كَتَبَ اللّه ُ لَهُ مِنَ الأجرِ مِثلَ ما يَكتُبُ لَهُ لَو عَمِلَهُ، اِنَ اللّه َ واسِعٌ كَريمٌ. حديث

امـام صـادق عليه السلام فرمـود: بنده مؤمن فقير مى گويد: پروردگارا ثروتى روزى ام كن تا در راه خير واحسان چنين و چنان كنم .و چون خداوند به راستىِ نيتش پى مى برد ، براى او همان اجر وپاداش را مى نويسد كه اگر انجام مى داد مى نوشت. همانا خداوند وسعت بخش وكريم است.

@mlita91‍ 

@z1m2‍ 

@booooooo‍ 

@khnom_moalem‍ 

@rrrrr111‍ 

❤️ به نام خدای پاکی ها❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

🍁حکایت سوم:

از حاتم پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟؟...

گفت: آری...

مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود؛

یکی را شب برایم ذبح کرد... از طعم جگرش تعریف کردم..

صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد...!

گفتند: تو چه کردی؟

گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم...

گفتند: پس تو بخشنده تری...!

گفت: نه، چون او هر چه داشت به من داد!!

اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم...!!