2777
2789
عنوان

بچه اوردن

365 بازدید | 58 پست

۷۰ درصد آدمایی که ازدواج میکنن نباید بچه دار شن

وقتی به اندازه ی کافی پول ندارین

خودتون ۱۰۰۱ مشکل روانی دارین

با همسرتون خوشبخت نیستین

خودتو زندگی خوبی ندارین و یه زندگی راکد بخور نمیر دارین

بچه اوردنتون چیه؟

یه بچه میارن کل بچگی و نوجوونی و جوونیش تو دعوای پدر و مادرش و کنج خونه میگذره و همش حسرت زندگی هم سن و سالاش رو میخوره 

نه پولی هست که باهاش زندگی کنه نه خانواده ی درست حسابی که پشتش بهشون گرم باشه فقط زنده ای و تماشاگر

با شما مخالفم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همون اروپا اصلا بچه دیوید بکهام باباش خیلی کم کمکش کرده.حرفت درسته ولی اگر همه ادما تفکر تو رو داشتن نسل بشر قطع میشد و تمام

ولی الان واقعا پیشنهاد بچه ب کسی نمیدم سخته.

دعام کن امشب بچم سقط شد ببین کاش میمیردم.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

یبار یه کاربر اینجا گفت همهههه ی آدما حق دارن بچه بیارن فکرشو بکن؟

اصلا مسئله ی مالی به کنار مشکلات روحی و شخصیت و رفتاریه آدما چی پس؟؟

به همه حق دادن که سطح سلامت روان مردم اینه دیگه.

هرکی دستگاهشو داره میگه منننن چرا نهههه؟!!!!!!!!!!

میشه بیشتر توضیح بدی

نمیشه ک بگیم فقط قشر پولدار جامعه بچه دار بشن .اون قشر متوسط و ضعیف رو نباید کاملااا  محروم کرد .ولی ب اندازه

مثلا طرف مستاجره یه موتور زیر پاشه .۴تا بچه قد و نیم قد داره .اینم اشتباس 

اینجور خانواده ها اگر یک بچه داشته باشن میتونن تمام توجهشون رو معطوف اون بچه کنن .مادی و معنوی

درضمن پول ملاک نیست چه خانواده های ثروتمندی که بچه هاشون از رو شکم سیری عیاش و ولگرد میشن .

و چه خانواده هایی که با پدر کارگر دکتر و مهندس و معلم و نامدار شدن 

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

به نظرات شما باشه باید نسل قطع بشه

همیشه برام سواله که چرا برای  بچه آوردن یا نیاوردن کسی ما باید نظر بدیم؟؟؟

مگه من و شما تو چه جایگاهی از زندگی اون زن و شوهریم؟هرکسی مختاره درمورد خودش تصمیم بگیره

والسلام

اینجوری پیش بریم نسلمون منقرض میشه

نه منقرض نمیشه نگران نباش نسل کسایی که توانایی مالیشو دارن و خوشبختن ادامه پیدا میکنه

تو فکر میکنی چند درصد از آدمایی که تو فقر به دنیا میان میتونن موفق بشن و زندگیشون رو عوض کنن؟درصد خیلی کمی میتونن خیلیا کل زندگیشون تباه میشه واقعا

تو ایرانه که فقط آدما اصرار به بچه آوردن دارن 

تا دو نفر ازدواج میکنن همه میپرسن پس بچه کی میارین انگار هرررر کی ازدواج میکنه بااااید بچه بیاره

با شما مخالفم.

به نظرات شما باشه باید نسل قطع بشههمیشه برام سواله که چرا برای بچه آوردن یا نیاوردن کسی ما باید نظر ...

همین تفکرهاس که باعث میشه کسی که نون شب نداره و هر روز با همسرش تو دعوا و جنگ و جدال هست ۵ تا بچه بیاره که بشینن دعوای هر روزه ی اون و همسرش تماشا کنن

۵ تا بچه که نه میتونن سلامت روان داشته باشن نه آینده

آدم مرغ هم بخواد پرورش بده اول یه نگاه به خودش میکنه ببینه میتونه یا نه

میتونه دونشو بده؟ابشو بده؟

بچه که سخت تره فقط دون و آب نمیخواد تفریح میخواد اینده میخواد خوشبختی میخواد نه زندگی بخور نمیر تا ببینیم فردا چی میشه!

با شما مخالفم.

نه منقرض نمیشه نگران نباش نسل کسایی که توانایی مالیشو دارن و خوشبختن ادامه پیدا میکنهتو فکر میکنی چن ...

هیچ ادمی تو دنیا وجود نداره که هیچ مشکلی نداشته باشه هیچ زن و شوهری نیستن که هیچ مشکلی نداشته باشن

همه ادما بدبختی دارن...

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

نمیشه ک بگیم فقط قشر پولدار جامعه بچه دار بشن .اون قشر متوسط و ضعیف رو نباید کاملااا محروم کرد .ولی ...

آی گفتیییی

حق ترین نظر رو تو دادی عزیزم👍👍دقیقا همینه. 

خیلی کامل توضیح دادی، حرفی ندارم بزنم. 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون