2777
2789
عنوان

بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 58 پست
نمیشه ک بگیم فقط قشر پولدار جامعه بچه دار بشن .اون قشر متوسط و ضعیف رو نباید کاملااا محروم کرد .ولی ...

کاملا موافقم با حرفتون ولی یه سری خانواده ها هستن یه بچه هم براشون زیاده چون به همون هم توجه نمیکنن و نمیتونن زندگی خوبی براش بسازن

با شما مخالفم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبختی های همه ادما یه جا تموم میشه. خیلیا هم هستن بچگی سختی دارن بززگ میشن زندگیشونو میسازن حتا گا ...

هیچ فضیلتی تو رنج کشیدن و بدبختی نیست

نمیشه چون یه نفر از هزاران آدم بدبخت تونسته به یه جایی برسه اونو به همه تعمیم بدیم

فقر و بدبختی هیچ چیز زیبایی نداره 

با شما مخالفم.

بله من گفتم خیلی فاکتور ها تاثیر گذاره نه فقط پول

این فاکتورها که میگی چی ان؟  چندتاست؟  مثلا ده تا. تو کل دنیا رو بگردی یه ادمم نمیتونی پیدا کنی که همه ی ده تا فاکتور و داشته باشه.  بالاخره یکیش لنگ میزنه.  ایا نباید بچه بیاره؟ چرا اگر دلش خواست میتونه بیاره. 

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

یعنی هرکی پولداره، خوشبخت و عاقبت بخیر میشه؟!

معلومه که نه!!! اما همونقدر هم واضحه که هرکی پول نداره قطعا بدبخت میشه و حسرت همه چی ب دلش میمونه. پول الزاما خوشبختی نمیاره اما نبودش قطعا بدبختی میاره.

هیچ فضیلتی تو رنج کشیدن و بدبختی نیستنمیشه چون یه نفر از هزاران آدم بدبخت تونسته به یه جایی برسه اون ...

مگه همه بدبختی ها فقره.  فقر یکی از مشکلاته.  اتفاقا تو رنج کشیدنم فضیلت هست.  نمیدونم چرا نمیپذیری رنج جز جدا نشدنیه دنیاست. بحث اینه اون نقطه مقابلش که لذت هست و اصلا نمیبینی.  تو تصور کن یه زن و شوهر بهترین شرایط و دارن میگن بدون شک ما بچه بیاریم بچه امون خوشبخت میشه.  یهو میبینی بچه با یه مرض مادرزادی بدنیا میاد. ایا اونهمه شرایط عالی پدر مادر ضامن بی رنج بودن فرزند شد؟؟؟ 

این فاکتورها که میگی چی ان؟ چندتاست؟ مثلا ده تا. تو کل دنیا رو بگردی یه ادمم نمیتونی پیدا کنی که ه ...

از ۱۰ تا ۷ ۸ تاشو داشته باشه باید بیاره 

من نظرم اینه وقتی خودت خوشبخت نیستی نباید یه آدم دیگه رو به دنیا بیاری چون اونم خوشبخت نمیشه

متاسفانه آدمایی که کل زندگیشون رو بدبختی گرفته بیشتر بچه میارن یه سر به زایشگاه ها بزنی میبینی 

چند ماه پیش رفته بودم بیمارستان یه دختر ۲۲ ۲۳ ساله بود بچه ی سومش رد حامله بود و داشت التماس می‌کرد واسه اینکه هزینه ی سرمی که زده رو نده و همسرش هم باهاش نیومده بود یعنی نه رابطه ی خوبی داره نه پولی حتی سن مناسبی هم نداره واسه بچه ی سوم!!!!

با شما مخالفم.

کاملا موافقم با حرفتون ولی یه سری خانواده ها هستن یه بچه هم براشون زیاده چون به همون هم توجه نمیکنن ...

اره اون ک ارههههه من اینو فقط از نظر مالی گفتم وگرنه اونایی ک تفاهم ندارن و اخلاق ندارن و اعتیاد و کتک و این حرفا حیف یه بچه بخدا 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مگه همه بدبختی ها فقره. فقر یکی از مشکلاته. اتفاقا تو رنج کشیدنم فضیلت هست. نمیدونم چرا نمیپذیری ...

نه من فضیلتی تو رنج نمیبینم رنج اصلا مقدس نیست فقر مقدس نیست

خب همین احتمال واسه یه خانواده ی بدبخت بی پول هم وجود داره همون بچه ی مریض معلول تو یه خانواده ی ثروتمند به دنیا بیاد زندگی بهتری داره یا تو یه خانواده ی فقیر؟

با شما مخالفم.

معلومه که نه!!! اما همونقدر هم واضحه که هرکی پول نداره قطعا بدبخت میشه و حسرت همه چی ب دلش میمونه. پ ...

بیا هزارتا بی پول نشونت بدم دلشون خوشه تنشون سالمه.  هزاران فقیر هم بودن یهو با تلاش به ثروت زیاد رسیدن. پس جمله شما که میگی هرکی پول نداره قطعا بدبخت میشه قطعا اشتباهه

معلومه که نه!!! اما همونقدر هم واضحه که هرکی پول نداره قطعا بدبخت میشه و حسرت همه چی ب دلش میمونه. پ ...

آخه پولداری توی ذهن من یه چیزه، توی ذهن شما یه چیز دیگه. اول باید مشخص کنیم پولداری یعنی چی. 

مثلا پولداری توی ذهن من کسیه که ماشین خارجی داره درآمدش ماهیانه چند میلیارده ووو

شما چطور؟ 

هیچوقت در هیچ برهه از تاریخ کل بشر در این حد پولدار نشدن و نخواهند شد. پس نمیتونیم بگیم فقط این اقشار اجازه دارن بچه بیارن. 

به نظر من مردی که دستش به دهنش میرسه، رفاه خانواده رو تامین میکنه در حد خودش، یه دونه بچه بیارن خوبه.

اینو فقط از لحاظ مالی گفتم. باید ملاک های دیگه رو هم در نظر بگیرن. 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بیا هزارتا بی پول نشونت بدم دلشون خوشه تنشون سالمه. هزاران فقیر هم بودن یهو با تلاش به ثروت زیاد رس ...

درباره ی اکثریت حرف بزنید نه استثناها!

هزاران آدم بدبخت شدن به خاطر همین تفکر که ماها هیچوقت نمیبینمشون 

با شما مخالفم.

نه من فضیلتی تو رنج نمیبینم رنج اصلا مقدس نیست فقر مقدس نیستخب همین احتمال واسه یه خانواده ی بدبخت ب ...

والا اونچه که من دستگیرم شد اینه که تو داری میگی ادم فقیر نباید بچه بیاره.  من دو ساعته دارم یه چیز دیگه رو توضیح میدم.  بیخیال ما اصلا حرف همو نمیفهمیم. 

پولدار هایی داریم که خیلی خسیسن و زندگیشون کم از نیازمندان نداره اونم نباید بچه بیاره اون اتفاقا بچه آوردنش بدتره

فکر کن پول باشه و خانواده خرج نکنه و زندگی نکنه باهاش دردش بیشتره اتفاقا😑

با شما مخالفم.

والا اونچه که من دستگیرم شد اینه که تو داری میگی ادم فقیر نباید بچه بیاره. من دو ساعته دارم یه چیز ...

اره ادمی که فقیره نباید بچه بیاره 

چون به فرض من اگه فقیر باشم خودم خوشبخت نیستم زندگی خوبی ندارم پس وقتی از پس خودم بر نمیام و نمیتونم خودمو خوشبخت کنم نمیتونم یه نفر دیگه رو هم خوشبخت کنم پس بچه نمیارم 

با شما مخالفم.