2777
2789
عنوان

بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 58 پست
مگه همه بدبختی ها فقره. فقر یکی از مشکلاته. اتفاقا تو رنج کشیدنم فضیلت هست. نمیدونم چرا نمیپذیری ...

زمانی باید بچه اورده بشه ک مقدمات ی زندگی نرمال که پول و رابطه عالی پدر مادر و سلامت روان و …. هست وجود داشته باشه… رنج و مشکلات به خودی خود تو زندگی ایجاد میشن… 

خب ما چرا با بی پولی یا عدم سلامت روان باید مزید بر علت بشیم و رنج جگرگوشمون رو بیشتر کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا هزارتا بی پول نشونت بدم دلشون خوشه تنشون سالمه. هزاران فقیر هم بودن یهو با تلاش به ثروت زیاد رس ...

به هیچ وجه با شرایط اقتصادی کشور در حال حاضر تاکید میکنم در حال حاضر حرف شما منطقی نیست و جور در نمیاد.

پولدار هایی داریم که خیلی خسیسن و زندگیشون کم از نیازمندان نداره اونم نباید بچه بیاره اون اتفاقا بچه ...

با معیار شما هیچ انسانی نباید بچه دار بشه چون نقاط منفی رو میبینید و نمیدونم چه اصراری داری اصلا نقاط مثبت و نبینی.  

یکی بی پوله

یکی خسیسه

یکی قدش کوتاهه

یکی فلانه....  واینا هیچ کدوم از نظرشما حق ندارن بچه دار شدن.  خدا به همه اینا بچه میده. 

بعدم شما اول تاپیک تا الان فقط معیار مالی رو میگی من دارم همه معیارها رو به طور کلی میگم

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

با معیار شما هیچ انسانی نباید بچه دار بشه چون نقاط منفی رو میبینید و نمیدونم چه اصراری داری اصلا نقا ...

کسی که پول داره سلامت روان داره رابطش با همسرش خوبه بچه بیاره

این چند تا معیار زیادیه؟شما بخوای ازدواج کنی نگاه نمیکنی پسر مورد نظر تحصیل داشته باش و پول داشته باشه و خانواده داشته باشه؟آیا اینکه شما برای ازدواجت معیار داری یعنی هیچ پسری وجود نداره این معیارا رو داشته باشه ؟بچه آوردن هم معیار داره

آمادگی لازم میخواد

نه اینکه صرفا چون دستگاه تولید مثلی داریم پس بچه بیاریم.

با شما مخالفم.

با معیار شما هیچ انسانی نباید بچه دار بشه چون نقاط منفی رو میبینید و نمیدونم چه اصراری داری اصلا نقا ...

منم نگفتم هیچکس گفتم ۷۰ درصد

اونم تو ایران!

شاید اگه یه جای دیگه ی دنیا بودیم شرایط حتی بهتر میشد

ولی اینجا خیلی از آدما واقعا نمیتونن آینده یا زندگی خوبی داشته باشن

با شما مخالفم.

مشکل این هست که شما تامین کردن بچه رو تا بزرگسالی با پدر و مادر میبینی

در صورتی که اصلا نباید اینجوری باشه

بچه به یه سنی که رسید و توانایی شاغل شدن رو داشت باید خودش از پس خودش بربیاد و بتونه زندگی کنه

همونطوری که ما تونستیم

قرار نیست وقتی بزرگ شد با پول ددی بره سفر و عشق و حال تا بگیم اون بچه خوشبخته

چه دیدگاه های کودکانه ای دارید

مگه ما از اول بچگیمون همه چی داشتیم که بچه هامون اینجوری باشن

هیچ چیمون هم نشد

نه عقده ای شدیم نه رنجی کشیدیم

یادم نمیاد وقتی چیزی میخواستم سریع برام خریده باشن که من بخوام واسه بچه م این مدلی رفتار کنم

یادم نمیاد کلاس موسیقی و فلان و فلان که هیچ ضرورتی برام نداشت رفته باشم

والا نه عقده ای شدیم نه دچار کمبود هستیم

خودمون بزرگ شدیم کار کردیم

مشکل این هست که شما تامین کردن بچه رو تا بزرگسالی با پدر و مادر میبینیدر صورتی که اصلا نباید اینجوری ...

اگه منو بشناسید میدونید من طرفدار کار کردن و مستقل شدن هستم اتفاقا

اما شما متوجه ی اصل حرف من نشدین من خودم ۲۱ سالمه تا حالا از خانوادم پول تو جیبی نگرفتم چون خجالت میکشم که اتفاقا خیلی اشتباهه 

ولی تو بچگی که نمیگرفتم از یه سنی به بعد هم اصلا دیگه روم نشد مطرح اش کنم

اما معتقدم بچه تا زمانی که کار نمیکنه یا اوایل جوونیشه درس میخونه دانشگاه میره و هنوز شرایطش جور نشده بره سرکار تامینش با خانواده اس

چه خودش بخواد چه نخواد

من اگه یه بچه ای آوردم اینجوری نیست ۱۸ سالش شد پرتش کنم بیرون تا وقتی کار پیدا کنه درسش تموم بشه خب معلومه هنوز من باید حامیش باشم

با شما مخالفم.

مگه ما از اول بچگیمون همه چی داشتیم که بچه هامون اینجوری باشنهیچ چیمون هم نشدنه عقده ای شدیم نه رنجی ...

اینکه شما نیازی پیدا نکردین به یه سری چیزا دلیل نمیشه بچه های نسل الان نیاز نداشته باشن

تفکر شما خیلی اشتباهه

این دوست نیست بگم خب مگه من بچه بودم ماشین کنترلی داشتم ؟پس بچم هم الان نیازی بهش نداره

شما وقتی صاحب فرزند میشین باید بتونید تمام و کمال حمایتش کنید

درستش اینه!!

با شما مخالفم.

اگه منو بشناسید میدونید من طرفدار کار کردن و مستقل شدن هستم اتفاقااما شما متوجه ی اصل حرف من نشدین م ...

حتی بعد از کار تو زندگیش هر مشکلی پیش بیاد من باید حامیش باشم چه روحی چه مالی

با شما مخالفم.

اینکه شما نیازی پیدا نکردین به یه سری چیزا دلیل نمیشه بچه های نسل الان نیاز نداشته باشنتفکر شما خیلی ...

اگر همیشه همه چی تامین باشه و بچه هر چی بخواد بلافاصلا در اختیارش قرار بگیره بزرگترین ظلم رو بهش کردین که الان متوجهش نمیشی

نه من اصلا همچین حرفی نزدم

دوره زمونه عوض شده

درسته ما اون زمان نه لب تاپ داشتیم نه گوشی نه ماشین کنترلی

اما الان بچه های الان این ها رو میخوان

تا حدی هم در اختیارشون قرار باید بگیره

اگر همیشه همه چی تامین باشه و بچه هر چی بخواد بلافاصلا در اختیارش قرار بگیره بزرگترین ظلم رو بهش کرد ...

منم این قسمت از حرف شما رو قبول دارم و منظورم لوس کردن بچه نیست 

با شما مخالفم.