2777
2789
عنوان

بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 58 پست
هیچ ادمی تو دنیا وجود نداره که هیچ مشکلی نداشته باشه هیچ زن و شوهری نیستن که هیچ مشکلی نداشته باشنهم ...

درسته اما خودمونم گول نزنیم بدبختی های یه سریا تمومی نداره

یه سریا خودشون خوشبخت نیستن خودشون زندگی خوبی ندارن نباید بچه بیارن یکی دیگه رو هم بدبخت کنن

با شما مخالفم.

نه منقرض نمیشه نگران نباش نسل کسایی که توانایی مالیشو دارن و خوشبختن ادامه پیدا میکنهتو فکر میکنی چن ...

یعنی هرکی پولداره، خوشبخت و عاقبت بخیر میشه؟! 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین تفکرهاس که باعث میشه کسی که نون شب نداره و هر روز با همسرش تو دعوا و جنگ و جدال هست ۵ تا بچه بی ...

اصل حرفت اشتباهه

مگه ما از آینده خبر داریم؟؟؟طرف پولدار و ۵ تا بچه داشته بعد از چند سال ورشکست میشه و از عرش به فرش میفته و یکی هم هست فقیر و مفلسه و میرسه به اون بالا بالاها

اینجوری بخوایم فکر کنیم نسل تمام بشر منقرض میشه

خواهشا سرتون تو زندگی خودتون باشه و کم تز بدید

یعنی هرکی پولداره، خوشبخت و عاقبت بخیر میشه؟!

نه

ولی پول خیلی فاکتور مهمیه

تو با پول میتونی یه جوونی خوب واسه بچت بساری بره سفره بره عشق و حال زندگی کنه

چند نفر واقعا بدون پول تو این دوره زمونه میتونن زندگی کنن؟خیلی از آدما فقط صبح بیدار میشن تا صب یه غذایی بخورن و روزشون تموم بشه بخوابن

و همینجور روزای عمرشون میره

سلامت روانی والدین مهمه

رابطه با همسر مهمه

سطح فرهنگی مهمه

و پول هم خیلی مهمه

البته خیلیا هم پول دارن ولی خسیس و بخیلن و خرجش نمیکنن که اونا اصلا بحثشون فرق داره

با شما مخالفم.

آی گفتییییحق ترین نظر رو تو دادی عزیزم👍👍دقیقا همینه. خیلی کامل توضیح دادی، حرفی ندارم بزنم.

قربونت برم😄🫂

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

همین تفکرهاس که باعث میشه کسی که نون شب نداره و هر روز با همسرش تو دعوا و جنگ و جدال هست ۵ تا بچه بی ...

دعوا رو که میگی، قبول دارم کاملا. زن و شوهری که همش باهم دعوا دارن و حس خوبی کنار هم ندارن، چرا باید بچه بیارن بدبختش کنن؟ این درسته 

ولی هرکی پول داره هم لزوما رابطش با همسرش خوب نیست. پولدار هم ممکنه با همسرش جنگ و جدل داشته باشه و اون پولدار اگه بچه دار بشه، بچش بدبخت میشه. فرقی نداره که. 

نهولی پول خیلی فاکتور مهمیهتو با پول میتونی یه جوونی خوب واسه بچت بساری بره سفره بره عشق و حال زندگی ...

ببین تو میگی هرکی پولداره، بچه بیاره. خب اینم اشتباهه. فرد پولداری که سلامت روانی نداره و رابطش با همسرش خرابه، بچش خوشبخت میشه آیا؟نه

پس نمیتونیم بگیم پول مهمترین ملاکه. پول هم یکی از فاکتورهاست.

ببین تو میگی هرکی پولداره، بچه بیاره. خب اینم اشتباهه. فرد پولداری که سلامت روانی نداره و رابطش با ه ...

بله من گفتم خیلی فاکتور ها تاثیر گذاره نه فقط پول

با شما مخالفم.

درسته اما خودمونم گول نزنیم بدبختی های یه سریا تمومی ندارهیه سریا خودشون خوشبخت نیستن خودشون زندگی خ ...

بدبختی های همه ادما یه جا تموم میشه.  خیلیا هم هستن بچگی سختی دارن بززگ میشن زندگیشونو میسازن حتا گاهی باعث پیشرفت دنیا میشن به بشریت خدمت میکنن.  میدونی چیه انسانی که هیچ سختی نکشه اصلا رشد نمیکنه.  انسانی که رشد نکنه به درد اجتماع نمیخوره... تازه سربارم میشه

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس