2777
2789
عنوان

حالم ازت بهم میخوره بابا

117 بازدید | 10 پست

حالم ازت بهم میخوره نه لباسی که میخوام رو میپوشم 

نه رنگی میخوام رو میزارم رو موهام 

نه میتونم آرایش کنم 

نه میتونم ناخن بکارم 

نه میتونم جاهایی که میخوام برم 

نه میتونم هیچ گوهی بخورم

هرچی تو میگی باید باشه 

ریدم تو این زندگی که تو شدی بابای من

حالم ازت بهم میخوره به خاطر تمام جوونی که داره ازم میره من میخوام زندگی کنم اونطوری که میخوام زندگی کنم وقتی پنجاه سالم شد میخوام انجام بدم

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقل شو دختری که دستش تو جیب خودشه کسی کاری به کارش نداره

نمیزاره میخواستم برم کار کنم گفت نه مگه تو پول نیاز داری ؟

نه تو کرور کرور پول میریزی بهم

گوشتم دستش لج کنم مامان اذیت میشه مشکل اعصاب داره 

خود لعنتیش دیابت و فشار داره یه چیزی میگی میگه ایوای قندم قلبم 

میترسم بمیره بیفته گردنم

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

😞😞😞درکت میکنم توشبیه منی

خسته شدم به خدا وقتی همسن سالام رو میبینم و خودم رو به خدا خسته شدم

خسته شدم به خدا وقتی همسن سالام رو میبینم و خودم رو به خدا خسته شدم

میفهمم چی میگی منم خسته شدم درک میکنم منم همه چی برام حسرت شده من ۲۶سالمه ولی منو بدبخت کردن روز خوش نداشتم ندارم 

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

میفهمم چی میگی منم خسته شدم درک میکنم منم همه چی برام حسرت شده من ۲۶سالمه ولی منو بدبخت کردن روز خوش ...

عزیزم💔💔