2777
2789
🙏🙏🥲🥲❤️❤️

ولی یچیزیش خوب شد دیگه ادمارو می‌شناسی دیگه برات اتفاق نمیوفته 

حداقل پایانت پایان اون فیلم نیست و خوشحالم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شش ماه طول کشید تا یکم آروم شدم ولی می دونی همیشه از خودم می پرسم چرا اینکار و کرد چون دلیل رفتا ...

یه چیزی هم بگم

راستش من انقدر اوایل احمق بودم که بهش حق میدادم دنبال بهونه بودم بهش حق بدم و برش گردونم حتی گاهی دلم براش تنگ میشد🤦‍♀️

فقط صنوبر🌹

ولی یچیزیش خوب شد دیگه ادمارو می‌شناسی دیگه برات اتفاق نمیوفته حداقل پایانت پایان اون فیلم نیست و خو ...

ممنون ، اره تجربه خوبی بود خیلللیی بزرگم کرد

پایان اون فیلم چی بود مگه😂

فقط صنوبر🌹

دختر

من فکر کردم پسره 

چه سنگدل

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

یه چیزی هم بگمراستش من انقدر اوایل احمق بودم که بهش حق میدادم دنبال بهونه بودم بهش حق بدم و برش گردو ...

راستش منم همینطور 😔 ولی من فهمیدم این کار دلیل بر احمق بودن ما نبوده بخاطر مهربون بودنمون بوده 

سلام رفقا 

اتفاقا با یکی از دوستام بعد چندسال همین اتفاق برام افتاد

ی بحثی شد یهو گفت ازت خوشم نمیاد و...

درحالی ک قبلا حرفای دیگه ای میزد و کلا حرفاش همخوانی نداشت باهم دیگه اینکه دروغ گفته یا چرا اینطوری کرد خدا میدونه

خیلی شوکه شدم ولی تا حدود دو هفته بعدش کاملا اوکی شدم

نه پیگیرشم نشدم

خنثی

اینجور مواقع هرچی توضیح بدی هم بدتر میشه طرف اگه نخواد درکت کنه تو هرکاری کنی بد قضاوت میکنه

بهتره نباشی و پیگیرشم نشی اگه دوست اوکی ای واسش بوده باشی بعد یمدت حتی پشیمونم ممکنه بشه اما ممکنه هم واسه اینکه ضایع نشه ب روی خودشم نیاره

درهرصورت اینطور ارتباطی دیگه بدرد ادامه دادن هم نمیخوره و دیگه واست مهم نباشه طرف چه فکری میکنه یا چه حسی داره تمرکزتو رو زندگی خودت بذار و پیگیرشم نشو

Intj- 

ممنون ، اره تجربه خوبی بود خیلللیی بزرگم کردپایان اون فیلم چی بود مگه😂

😁لو نمیدم برو نگاش کن سینماییه

((میخوام پانکراست رو بخورم))

خیلی دوست دارم اتفاقا ولی کاری به ذهنم نمیرسهجون و توانش هم ندارم

ببین تلافی اصلا راهش نیست.فقط ولش کن جوری که انگار اصلا وجود نداشته.پیگیرش نباش شمارشو پاک کن هرچی ازش داری از دور خودت جمع کن نذار توی غم بمونی.میدونم سخته خیلی هم سخته خودم هم تجربشو داشتم ولی ممکنه.من 4 سال تمام وجودمو برای دوستم گذاشتم و اخرش به بدترین شکل ولم کرد کسی که کل زندگیم بود.هروقت خواستی من هستم میتونی باهام حرف بزنی.

ببین تلافی اصلا راهش نیست.فقط ولش کن جوری که انگار اصلا وجود نداشته.پیگیرش نباش شمارشو پاک کن هرچی ا ...

ممنونم عزیزم قربونت ❤️❤️

بله همینکارو کردم منم

فقط صنوبر🌹