2777
2789
عنوان

عشق در یک نگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثر خانواده ها فکر میکنن آشنایی قبل خواستگاری نبوده بخاطر نوع فرهنگمون مسئله ی پذیرفته شده ای در ...

نه عزیزم اینا واقعا قبل خواستگاری همو نمیشناختن من کاملا در جریانم کل شاتارو خوندم واقعا شاخ دراوردم😂

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

دختره ۲۰ پسره دقیق نمیدونم زیر ۳۰ شاید ۲۵ یا ۲۶ اینا باشه

همون خواستم بگم کم سنن، تو اوج هورمون و از روی شهوت تصمیم گرفتن عشق و عاشقی در کار نیست. اگه خانواده عاقل باشن نمیذارن سریع عقد کنن

اینا عشق نیست تاثیرات هورمونیه. در یک نگاه چیه از کجا میارین

دقیقااااا منم همینو گفتم ولی مثل اینکه دختره گفته تو یک نگاه عاشق پسره شده پسره هم بنظرم فقط خوشش اومده و انگار تو عمل انجام شده قرار گرفته طبق تعاریف خواهرش😐

همون خواستم بگم کم سنن، تو اوج هورمون و از روی شهوت تصمیم گرفتن عشق و عاشقی در کار نیست. اگه خانواده ...

آره اتفاقا منم گفتم اختلال هورمونیه ولی خانواده هاشون خیلی سنتی هستن حس میکنم تو دوران ازدواج خودشون موندن که بدون آشنایی و فقط با توافق والدین عقد میکردن😐

احتمالا خانوادم عاقل نیستن که دوهفته ای دارن قرار میزارن

همون دیگه رفت و امد خانواده ها خود دختر و پسر برن بیان اخلاق همو ببینن رفتار و رسم و رسوم و فرهنگ و عادات همو ببینن، الان فقط یه چیز میبینن😑

احتمالا خانوادم عاقل نیستن که دوهفته ای دارن قرار میزارن

خانواده ها بشدت سنتی و سطحی نگرن و شایدم واقعا عاقل نیستن

پدرمادر منم خیلی ساده هستن ولی برای ازدواج خواهرم کلی تحقیق کردن ۴ماه رفت و آمد کردن با خانواده داماد و دختر پسرم در ارتباط بودن تا تصمیم به ازدواج گرفتن