2777
2789

فکرکتید صمیمی ترین دوست تون

تو موقعیت حساس زندگی تون که باید دیالیز شروع کنید و.. بهتون بگه من ازت خوشم نمیاد دیگه . یه زمانی دوستت داشتم الان نه.. و از همه جا بلاکتون کنه بدون هیچ توضیح اضافه ای

و چون خیلی خیلی صمیمی بودید شما فکر میکنید که داره شوخی میکنه پس پیگیرش میشید میرید دم در خونش و اون به بدترین شکل ممکن رفتار میکنه و بهتون میگه اصلا من نمیدونم چرا یه زمانی تو رو تحویل میگرفتم خیلی نچسبی و..😐

همه اینا درصورتیه که چندماه پیش تولدش بوده براش سنگ تموم گذاشتید و همه جا براش صدتون گذاشتید و..

و میگه میخوام با ادمهای جدید دوست شم و..

شما واکنش تون چیه و چیکار میکنید؟چقدر دلتون میشکنه؟ چند وقت بعد فراموش میکنید؟ یا اصلا بازم پیگیر میشید؟چون خیللی صمیمی بودید رها کردن سخته

فقط صنوبر🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ناراحت میشم حتی مطمئنم گریه هم میکنم و یه تایمی میرم تو لاک خودم ولی بی هیچ توضیح اضافه ای تا ا ...

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟

بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشه

فقط صنوبر🌹

والا این آدم کلا مشکل داره به نظرم آخه یعنی چی که یهو آنقدر تغییر رفتار بدی😐 من جای تو بودم دیگه پی ...

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟

بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشه

منم پیگیر نشدم دیگه عزیزم ولی دلم خیلی شکست حقیقتش

فقط صنوبر🌹

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشه

شک نکن تقاصشو پس میده و تو از این ماجرا با خبر هم خواهی شد. که یروزی ضربه کارشو خورده. این حرفمو فراموش نکن

شک نکن تقاصشو پس میده و تو از این ماجرا با خبر هم خواهی شد. که یروزی ضربه کارشو خورده. این حرفمو فرا ...

۱سال از این ماجرایی که تعریف کردم میگذره عزیزم

و دور دور می بینم چقدر خوش هست

فقط صنوبر🌹

برای منم پیش اومده می دونم خیلی سخته ولی باید برای خودت ارزش قائل شی و سعی کنی اونو از ذهنت بیرون کنی مراقب سلامتیت باش و انقد دورت و شلوغ کن با هر چی که می تونی تا اون و فراموش کنی

سلام رفقا 

برای منم پیش اومده می دونم خیلی سخته ولی باید برای خودت ارزش قائل شی و سعی کنی اونو از ذهنت بیرون کن ...

این قضیه مال یکسال پیشه هنوز دردش همراهمه ولی فراموش کردم ❤️

دیگه اعتماد کردن برام سخت شده

میدونی من خیلللییی باهاش صمیمی بودم

با اینکه میدونست بخاطر بیماریم ممکنه بمیرم ولی باز .. هعی چی بگم

فقط صنوبر🌹