2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت بهترین قدرت بسپارش بخدا خدا جوابشو میده شک نکن

ممنون از نظرت❤️

حقیقتش وقتی دور دور می بینم چقدر خوش هست زندگیش دلم میشکنه

انگار من دارم تقاص میدم بیشتر

فقط صنوبر🌹

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشهمنم پیگیر نشدم د ...

ببین قشنگم نمیشه بگی کار بدی نکرده چون واقعا رفتارش مسخره اس اگه تو میخوای با یکی قطع رابطه کنی به نظرم باید آروم آروم قطع رابطه کنی نه اینکه دقیقا تو موقعیت سخت زندگیش اونم با این رفتار مضخرف حق داری گلم منم جای تو بودم دلم میشکست 

و اینکه مطمئن باش وقتی رفت با آدمای دیگه آشنا شد اون وقت میفهمه که چه دوست خوبی و از دست داده و پشیمون میشه❤️

با تجربه ای که من دارم این آدما یه حسادت پنهان دارن که ظاهراً نشون نمی دن فقط با ندیدن طرف مقابل و ق ...

آره دقیقا قبول دارم👌هر چیزی میخریدم میرفت مثل اش میخرید

فقط صنوبر🌹

ببین قشنگم نمیشه بگی کار بدی نکرده چون واقعا رفتارش مسخره اس اگه تو میخوای با یکی قطع رابطه کنی به ن ...

قربون قلب مهربونت🥲❤️ممنون از وقتی که برام گذاشتی

فقط صنوبر🌹

۱سال از این ماجرایی که تعریف کردم میگذره عزیزمو دور دور می بینم چقدر خوش هست

چند سال پیش یه دوستی توی زندگی من بود، من توی هر شرایطی بگی کنارش بودم هرچند اون من و خیلی میپیچوند و مثلا زرنگ بازی در میاور فکر میکرد من نمیفهمم. یروز گفت نه من نمیخوام ارتباطمو ادامه بدمو کلی فحاشی! من انقدر شوکه بودم چون از جیب خودم میزدم تو جیب اون میذاشتم. باخودم میگفتم منکه سود داشتم حتی میتونست الکی باهام مهربون باشه. خلاصه یکی دوسال گذشت و اینم خوب جولون میداد. خبراش میرسید. یه روز یکی از آشناها گفت فهمیدین چه اتفاقی برای فلانی افتاده؟ در این حد بهت بگم که نابود شد! یه اتفاقی واسش افتاد که من حتی تو تصوراتمم بهش فکر نمیکردم. بعدها ازم عذرخواهی کرد ولی من هنوزم نمی بخشمش

شاید کسی از شما پیشش بد گفته یا ی حرفی زده ک شما از جلو چشماش افتادی

ن اینو مطمئنم اینطور نبوده بعدم بازم دلیل نمیشه اینطور رفتار کنه

چون من بیماری سختی گرفته بودم و ممکن بود ب زودی بمیرم

فقط صنوبر🌹

این قضیه مال یکسال پیشه هنوز دردش همراهمه ولی فراموش کردم ❤️دیگه اعتماد کردن برام سخت شدهمیدونی من خ ...

می فهمم چون برای منم پیش اومده منم هنوز نتونستم فراموش کنم ولی کم کم به نبودنش عادت می کنی ولی اصلا پیگیرش نباش فقط سرت و گرم کن بعضیا ارزش ندارن 

سلام رفقا