2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می فهمم چون برای منم پیش اومده منم هنوز نتونستم فراموش کنم ولی کم کم به نبودنش عادت می کنی ولی اصلا ...

ببخشید اگر اشکال نداره بگو چند وقت بعد ارروم اروم شدی؟

برا من۶ماه طول کشید

خیلی تاثیر عجیبی تو زندگیم گذاشت

فقط صنوبر🌹

ببخشید اگر اشکال نداره بگو چند وقت بعد ارروم اروم شدی؟برا من۶ماه طول کشیدخیلی تاثیر عجیبی تو زندگیم ...

منم شش ماه طول کشید تا یکم آروم شدم ولی می دونی همیشه از خودم می پرسم چرا اینکار و کرد چون دلیل رفتارش و نمی دونستم ولی وقتی همه رفتارهاش و مثل پازل گذاشتم کنار هم فهمیدم حسادت می کرده ولی من نمی دونستم دو سال گذشته ولی نمی بخشمش 

دیدم نوزده سالته درسته تو خیلی فرصت داری انقد آدمای خوب میان سر راهت اصلا فکرش و نکن برو کلاس های مختلف درست و بخون بگرد خوش باش اون آدم لیاقت دوستی تو رو نداشته مشکل از تو نبوده از اون بوده 

سلام رفقا 

این قضیه مال یکسال پیشه هنوز دردش همراهمه ولی فراموش کردم ❤️دیگه اعتماد کردن برام سخت شدهمیدونی من خ ...

ادامه دادن حتی با دونستن احتمال مرگ ،صمیمیت،یاد یه فیلمی افتادم اشکم درومد 😢

اون یه عوضی به تمام معناست 

چطور تونست ؟ آدمم نیست چه برسه به انسان 

حق داری خواهرم درکت میکنم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

منم شش ماه طول کشید تا یکم آروم شدم ولی می دونی همیشه از خودم می پرسم چرا اینکار و کرد چون دلیل رفتا ...

بله ۱۹سالمه

ممنونم که برام وقت گذاشتین عزیزم💓🌸🙏

انشاا.. شما هم از این به بعد تجربه معاشرت با ادم های عالی داشته باشید

فقط صنوبر🌹

برای من یه رابطه‌دوستی نه‌ساله دقیقا همینطوری تموم شد، یکسال و نیم پیش، یک‌ماه اولش که تو شوک بودم، چون همش میگفتم اخه چی شد یهویی، مگه میشه، بعد فهمیدم یهویی نبوده ، خیلی وقت بود داشته نقشه میچیده، خیلی بلاها سر من اورد ، خدا ازش نگذره ، من که نمیبخشمش هیچ وقت

از یه چیزی خیلی دلم میسوزه اینکه من همیشه سعی میکردم کاری کنم چیزی بخرم خوشحالش کنم ولی اون در عین حال نشیته بود نقشه میچید

میدونم که ادم بدی بود ولی ته دلم بعضی وقتها دلم براش تنگ میشه، خدا به شما کمک کنه که زودتر فراموش کنین

⁦⁩⁦
برای من یه رابطه‌دوستی نه‌ساله دقیقا همینطوری تموم شد، یکسال و نیم پیش، یک‌ماه اولش که تو شوک بودم، ...

دقیقاااا منم بعضی اوقات دلتنگ میشم و بعدش به خودم خندم میگیره😂😂

خدا از اینطور ادم ها نگذره

همه شون کمبود درونی دارن

انشاا.. از این به بعد با ادمهای درست حسابی معاشرت کنی فقط

فقط صنوبر🌹