2777
2789
عنوان

چت نامزد عجیب و غریبم 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 22 پست
به جاش میگفتی بیا دنبالم بریم بیرون یه تابی بخوریم یه چیزی هم بخوریم قشنگتر بود بنظرم

الان اونو ول کن. اون موقع انقدر ازش دلم پر بود نمیخواستم ببینمش حتی. اینکه چرا از صبح ناپدیده دلیلش چیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقن بنظر من برداشتش این بوده بعدن بگیره بیارهراستش به منم میگفتی همین فکرو میکردمخب چرا کامل توضیح ...

اخه حالمو پرسید گفتم خوب نیستم گفت چکار کنم حالت خوب شه، خب واضحه یعنی الان باید یه کاری کنه دیگه 

واقعا یعنی اینجور برداشت کرده؟ 

الان اونو ول کن. اون موقع انقدر ازش دلم پر بود نمیخواستم ببینمش حتی. اینکه چرا از صبح ناپدیده دلیلش ...

یا سرش شلوغه درگیره

یا نمیدونم سرش یه جا دیگه گرمه 

ادم حتی اگه تو معدن هم باشه 10 ثانیه یه پیام میتونه بده

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اخه حالمو پرسید گفتم خوب نیستم گفت چکار کنم حالت خوب شه، خب واضحه یعنی الان باید یه کاری کنه دیگه&nb ...

والا من بودم اینطور برداشت میکردم واضح نبود اصلن.. بهش گفتی یچی بگیر برام بعد انتظار داری خوراکی بخره امشب بیاره😐😐 

والا من بودم اینطور برداشت میکردم واضح نبود اصلن.. بهش گفتی یچی بگیر برام بعد انتظار داری خوراکی بخر ...

یه چیز یعنی خوراکی یا گل  یا یه چیز دم دستی دیگه 

اخه معمولا ناراخت میشدن ازش یا گل میگرفت برام یا شکلات 

نامزدم هیچوقت اینجوری نبوده عمدا بی توجهی کنه

نمیدونم والا ،  اخلاقشو تو میشناسی دیگه تو باید بدونی بی توجهی کرد یانه ولی بنظرم نمیدونست چیکار کنه از دلت در بیاره شاید فکر میکنه همون دیشب از دلت در اومده