2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بیای تایپیک قبلم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

ول کن به خدا من الکی الکی چاق شدم نفهمیدم چه جوری ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم کاش ۴۰ کیلو بودم البته ژنتیکی نه به خاطر مریضی

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

با کالری شماری امتحان کردی؟؟

فیتو نصب کن یه مدت کالری شماری کن شاید وزن اضافه کردی

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

قرص چاقی نخور من خودم خوردم زد به قلب و معده و همه چی ترجیحا پودر بخور من خودم پاتیرا کاکائوش و میخوردم ۲کیلو اضاف کردم پودرهای دیگه هم خوردم بنظرم گین آپ و پاتیرا از همشون خوشمزه تربود😂وزن اضافه میکردم ولی خب مثل اینکه باید ادامه بدی که من ندادم

وزن ۴۵ قد ۱۶۲

اسی قدت از من بلند تره

من ۱۵۹ ام ۸۰ کیلو بودم

دارم خودمو میکشم به ۶۰ برسم

خوش به حالت

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی