2777
2789
عنوان

چت نامزد عجیب و غریبم 🫤

430 بازدید | 22 پست

سر یه موضوعی که خیلی هم بزرگ‌نبود اما من خیلی ناراحت شدم 

شبش هم یکم تلفنی ناراحتیمو ابراز کردم عذرخواهی کرد ولی باز سر دیر جواب دادن تلفنش و اولویت دادن به کارش ناراختیم برطرف نشد 

این آخر هفته هم میخواست ماشینشو درست کنه میدونم مشغول اون کار بوده 

صبح پیام داد اسکرین میذارم حتما ببینید لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام مال ۱۰ صبحه و هنوز هیچ خبری ازش نیست. 

من منظورم این بود یه خوراکی چیزی که دوست دارمو برام بگیره بیاره در خونه از دلم در بیاره 

یعنی واقعا انقدر منو یادش رفته، انقدر کارش مهم بوده؟ یا منطورمو‌ نفهمیده؟ مثلا ممکنه فکر کرده باشه منظورم یه چیز خاصیه بعدا تپ هفته بره برام بگیره ؟ 

چرا مردا انقدر ادمو گیح میکنن😑

پیام مال ۱۰ صبحه و هنوز هیچ خبری ازش نیست. من منظورم این بود یه خوراکی چیزی که دوست دارمو برام بگیر ...

چرا حس میکنم یه فسقل بچه ای؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

دقیقن بنظر من برداشتش این بوده بعدن بگیره بیاره

راستش به منم میگفتی همین فکرو میکردم

خب چرا کامل توضیح ندادی منظورتو 😃😃 انقدم لج نکن دختر اولویتش کارش نیس فقط درگیره گاهی شاید نتونه زود تلفن جواب بده

من که خانومم همینم سر کار.. کلی کار ریخته سرم همش

یعنی واقعا شما تو نامزدیتون این رپزا رو نداشتین؟

به جاش میگفتی بیا دنبالم بریم بیرون یه تابی بخوریم یه چیزی هم بخوریم 

قشنگتر بود بنظرم 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

امضات چقدر قشنگه ❤️

فدا