2777
2789
عنوان

بیاین از عروس جدیدمون بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4715 بازدید | 115 پست
به اینا نمی گن دلی چشمات رو باز کن توهم ساده ایمن یه عمر این ادما رو دیدم نمونه ش خالمزبوتی فقط ادای ...

من محبت کلامی ندارم یعنی فقط برای پسرم دارم. ولی این قشنگ دل به دست میاره

دقیقا مثل جاری من به خدااصلا مهربون هم نیست مثلا گوشی دستشهمی بینه اونا اومدن می پره اشپزخونهدستمال ...

ما هم داریم از این آدما تو اطرافمون جلو رو انقدر‌ خودشونو شیرین میکنن‌ و عزیزم جونم میگن‌ ولی پشت سر کلا یه آدم دیگه‌ان‌ ، و خب چون سالها خودشونو اینطور نشون دادن به اون اطرافیانشون بگی این چطور آدمیه باور نمیکنن و همیشه سنگشو به سینه میزنن‌ و همه جا تعریفشو میکنن‌ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگار این تایپکو من زدم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

انگار این تایپکو من زدم

بتعریف. من حس میکنم خانوادم اونو بیشتر میخوان از وقتی اومده من مهم نیستم با اینکه تک دخترم. انگار تازه دختر دار شدن. برای عروسمون مامانم با دل و جون خرج میکنه. ولی با من ۵۰ تومن هم حساب میکنه

در مورد ماچ توی چمع ک داداشت باید بهش بگه،

چون داداشت توی خونه شما بزرگ شده میدونه عرف خونه شما چیه، اون خانم شاید عادیه براش 

ولی داداشت ک دیده تو شوهرت رو تپی جمع ماچ نکردی 

پس باید خودش اینو مدیریت کته.

💕

در مورد ماچ توی چمع ک داداشت باید بهش بگه،چون داداشت توی خونه شما بزرگ شده میدونه عرف خونه شما چیه، ...

داداشم از ماچ متنفره بدش میاد ولی عروس به زور میگیره تند تند ماچ میکنه. بعد بلند به من میگه داداشت ماچم نمیکنه یه چی بهش بگوووو. بعد خودش میگه ماچم کنم داداشمم ماچش میکنه

زنداداش منم اینطور بود. حتی ب خواهربزرگم زنگ میزد بذار من بیام بچه هاتو بگیرم تو برو ورزش. الان همه ...

حلال کن خیلی خندیدم 😂😂😂😂

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵