2777
2789
عنوان

دیروز بعد از شونزده سال یه تصمیم مهم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست

مثلا یه بار یه تایمی من اصلاح نکردم چون یمی از اقوام فوت کرده بود،، اصن یه بارم نگفت،، رفتیم خونه خواهرش تادیدش گفت وای سیبلاشو برو اصلاح کن،،،، فقط یه زن میتونه بفهمه اون لحظه من چه حالی داستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم رفیق باز درست بشو نیست،، ببین این با من و بچه هام خیلی خوبه، خیلی خرج میکنه،، ولی هر وقت سر حرفی ...

استارتر جان تو یه تاپیکت گفتی کارش یه شهر دیگست و دوماه یه بار میاد.نمی تونی خونه رو منتقل کنین شهر همسرت؟ اینجوری روابطتون هم گرمتر میشه؟؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

استارتر جان تو یه تاپیکت گفتی کارش یه شهر دیگست و دوماه یه بار میاد.نمی تونی خونه رو منتقل کنین شهر ...

اون تاپیک گلم در مورد یکی از دوستام بد،، کنارم بود بهش گفتم بیا از نی نی سایتیا برات کمک بخوایم 

وقتی فکر میکنم مجرد بودم چقد دختر پر انرژی و بازیگوشی بودم دلم خون میشه،، الان شدم یه زن ساکتتتت

دیگه بی خیالش شو فکر کن اصلا وجود نداره...خودت باش و بچه هات و عشق و حال ...این همه آدم که از همسرشون جدا میشن یا همسرشون دور از جون شما فوت میکنه .شمام فکر کن یکی ازونایی 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

دیگه بی خیالش شو فکر کن اصلا وجود نداره...خودت باش و بچه هات و عشق و حال ...این همه آدم که از همسرشو ...

دقیقا میخوام مث خودش باشم.. باید هر صب که بیدار میشم به خودم یاداوری کنم 

دقیقا میخوام مث خودش باشم.. باید هر صب که بیدار میشم به خودم یاداوری کنم

آره خودت رو دوست داشته باش  هیشکی مهمتر از خودت نیست 

ولی خیلی دلم میخواست یکی حواسش بهم باشه، بهم توجه کنه،، علایقم براش مهم باشه.... تا ابد حسرت به دلم ...

حق داری واقعا...خودت که به خودت عشق و محبت بدی مطمین باش از دور و بر هم محبت برات میباره ...تجربه کردم که میگم 

حق داری واقعا...خودت که به خودت عشق و محبت بدی مطمین باش از دور و بر هم محبت برات میباره ...تجربه کر ...

اصن بلد نیستم خودمو دوس داشته باشم،، من بابام از شوهرم صد درجه بدتر بود 😔

اصن بلد نیستم خودمو دوس داشته باشم،، من بابام از شوهرم صد درجه بدتر بود 😔

مساله همینجاست.ادمایی که عزت نفس ندارن و خودشونو دوست ندارن همیشه تو زندگی آدمایی مثل شوهرت رو جذب میکنن.تو نت سرچ کن و مطالب مربوط به عزت نفس رو بخون .کتاب اول عاشق خودت باش رو بخر و بخون.نسخه صوتیش رو هم اپلیکیشن فیدیبو و کتابراه داره ...باید روی خودت کار کنی