2777
2789
عنوان

فعال شدن خودبخود دوربین گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 64 پست
معمولا یه برنامه ای هست تو لیست برنامه های نصب شده به اسم Wifi که عکس درستی هم نداره برو ببین تو لی ...

عزیزم گشتم نبود این برنامه بعدم من هم برا اجاره خونه هم کارم نظافت خونه است چندتا گروه بزرگ عضوم نیازمه نمیتونم ریست کنم برنامه ها را تگاه کردم دیکه کجا را نگاه کنم‌ عزیزم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم گشتم نبود این برنامه بعدم من هم برا اجاره خونه هم کارم نظافت خونه است چندتا گروه بزرگ عضوم نیا ...

خوب برو موبایل فروشی برات ریست کنه و چیزی پاک نشه...همه رو پشتیبان میگیره و برات ریست میکنه

خوب برو موبایل فروشی برات ریست کنه و چیزی پاک نشه...همه رو پشتیبان میگیره و برات ریست میکنه

باشه عزیزم میگم کجاها را نگاه کنم ببینم این برنامه هست یا نه واینکه با شماره تلفن هم‌میشه مگه بفرستن بدون خود گوشی 

باشه عزیزم میگم کجاها را نگاه کنم ببینم این برنامه هست یا نه واینکه با شماره تلفن هم‌میشه مگه بفرستن ...

نه احتمالا گوشیت دست کسی بوده و اون برنامه رو نصب کرده یا کسی برات برنامه فرستاده تو نصب کردی یا از منابع نامعتبر برنامه نصب کردی...از طریق گوشی و شبکه تلفن همراه شدنی هست اما کار جوجه هکرا نیست و اونیکی که هکر قدرتمنده نمیاد یه گوشی دختر هک کنه دید بزنه

عزیزم دوربین را بپوشونم میشه ؟؟یعنی فعلا رو دوربین چسب بزنم پیدا نباشه بازم‌میتونن جاسوسی کنن؟

اون به کل گوشیت دسترسی داره ..اون الان به کل گالری و مخاطبین و برنامه هات دسترسی داره..میتونه به برنامه های بانکیت دسترسی داشته باشه و حتی رمزو دوم رو بگیره

تو لیست برنامه های نصب شده درون برنامه ها...اونجا یه برنامه مشکوک پیدا میشه

برنامه ها را دقیق نگاه کردم همه را چیزی نبود مدیریت برنامه ها را دیدم یه پسره هست چند وقتی مزاحمت میکنه بلاگش کردم هی میگفت دوربین گوشیت را هک میکنم برات دردسر بشه یا باید با من دوست شی حالا من هیچ‌عکسی ندارم عکس شخصی ولی حدس میزتم کار اون‌ باشه من گوشیم را دست گسی نمیدم‌ هیچ وقت 

اون به کل گوشیت دسترسی داره ..اون الان به کل گالری و مخاطبین و برنامه هات دسترسی داره..میتونه به برن ...

خوب عزیزم این برنامه که گفتی رو گوشیم نبود گلم برنامه دیگه هست گه اونم‌ نگاه کنم ؟

برنامه ها را دقیق نگاه کردم همه را چیزی نبود مدیریت برنامه ها را دیدم یه پسره هست چند وقتی مزاحمت می ...

نه اون اینقدر راحت نمیتونه گوشی رو هک کنه...خصوصا اندروید بالای 12 خیلی هکش سختته.ولی بیخیالش نشو و پیگیری کن.

نه اون اینقدر راحت نمیتونه گوشی رو هک کنه...خصوصا اندروید بالای 12 خیلی هکش سختته.ولی بیخیالش نشو و ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی باشه چیکار کنم برم بدم موبایلی یعتی خود موبایلی ها مطمئن هستن یعنی