2821
2789
بهترین نوع رژیمهبه قدری راحته که نمیتونم کنارش بذارم

واقعا؟؟

من سه ماه رژیم ترک قند و برنج دارم اما خیلی دیر کم میکنم

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره آخه به مرور معده کوچیک میشه،نمیتونی بیشتر از یه حدی بخوری

شما چند وقته این رژیم رو داری؟ و چه قدر کم کردی تو چند وقت؟

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

من با رژیم کم خوری تو یک ماه 4 کیلو کم کردم. ماه دوم 8 کیلو. بنظرم بهترین رژیمه. همه چیز بخور ولی کم. نزار سیر بشی. غذا بخور در حدی که رفع گرسنگی بشه. نمیخواد بخوری تا سیر بشی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

من با رژیم کم خوری تو یک ماه 4 کیلو کم کردم. ماه دوم 8 کیلو. بنظرم بهترین رژیمه. همه چیز بخور ولی ...

من اینجوری نمیتونم😂

3 ماهی میشه،7،8 کیلو کم کردممن خیلی سخت نمیگیرم چون اندامم اوکیه

منم اوکیم ولی میخوام به ۵۰ برسم

واقعا سختهه