2777
2789
عنوان

فعال شدن خودبخود دوربین گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 64 پست
خوب عزیزم این برنامه که گفتی رو گوشیم نبود گلم برنامه دیگه هست گه اونم‌ نگاه کنم ؟

نگاه کن ببین یه برنامه دوتا نباشه...مثلا دوتا واتساپ تو لیست نباشه...یا برنامه ای به اسم service  یا system  یا  android run  یا از این چرندیات نباشه ...ببین عزیزم میدونی لیست برنامه ها کجاست دیگه؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغازه هایی ببر که بهش اعتماد داری..گوشی رو پیشش نذار و نرو...بگو وایمسم درست کنید...

میگم آجی با شماره تلفن هم‌ میتونن هگ کنن یعتی فقط شماره تلفن داشته باشند میتونن گوشی را هک کنن؟؟

همین الان درجا گوشیتو ریست فکتوری کن و برگرد به تنظیمات کارخونه و یا اصلا نتش رو فعال نکن

😢منم تلگرامم پاک کردم الان دیگه نصب نمیسه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
بله گلم‌ تنظیمات گوشی مدیریت برنامه ها مگه نیست ؟

من دنبال خونه میگشتم‌ اجاره کنم این پسر املاک داشت بش زنگ زدم شروع کرد ایجاد مزاحمت بلاکش کردم با هزارتا خط پیام‌میده زنگ‌میزنه بخدا میخام‌برم خطم را عوض کنم‌ چه کاری بود کاش از برنامه دیوار دنبال خونه نگشته بودم املاک داشت آگهی زده بود برا خونه منم زنگ زدم ول کن نشد دیگه 

نه به این راحتی ها نیست و کار این جوجه هکرها نیست...شدنی اما نه کار این بچه مچه ها...

ترس افتاد به جونم آجی بخدا حوصله دردسر ندارم‌ وقت شکایت استا هم ندارم خیر ببینی گلم خدا حاجت دلت را بده قشنگ وقت گذاشتی راهنمایی کردی باید شنبه ببرم چون تا شنبه صبح سرکارم خونه یه حاج‌ خانم‌ میافته شنبه .یعنی تا شنبه چیزی نمیشه نه آجی؟

من دنبال خونه میگشتم‌ اجاره کنم این پسر املاک داشت بش زنگ زدم شروع کرد ایجاد مزاحمت بلاکش کردم با هز ...

بده یه آقا بهش زنگ بزنه و حالیش کنه...وقتی تو باهاش مقابله نمیکنی فکر میکنه توام میخوای

ترس افتاد به جونم آجی بخدا حوصله دردسر ندارم‌ وقت شکایت استا هم ندارم خیر ببینی گلم خدا حاجت دلت را ...

خواهش میکنم عزیزم وظیفه ام بود...فقط نت گوشیت رو خاموش کن و اصلا از وایفا استفاده نکن...تا زمانی که گوشیت رو ریست نکردی به هیچ وجه

بده یه آقا بهش زنگ بزنه و حالیش کنه...وقتی تو باهاش مقابله نمیکنی فکر میکنه توام میخوای

عزیزم بلاگ کردن مقابله نمیشه مگه گلم درجا بلاک میکنم بدون یک کلمه حرف هزارتا خط داره باز خط دیکه زنگ میزنه قطع میکنم بلاک میکنم خط دیگه باید همین کارو کنم‌ .میکم‌ عکس پروفایلت مال خودته ؟؟ماشای الله چقد خوشگلی خدا حفظت کنه