بچه ها گوشی ام خود بخود رفت رو دوربین چرا علتش چیه گوگل نوشته هک میشه درسته ؟گوشیم دستم بود ولی نزدم رو گوشی یهو دیدم رفت رو دوربین کسی اطلاع داره لطفا بگه بم
معمولا یه برنامه ای هست تو لیست برنامه های نصب شده به اسم Wifi که عکس درستی هم نداره برو ببین تو لی ...
عزیزم گشتم نبود این برنامه بعدم من هم برا اجاره خونه هم کارم نظافت خونه است چندتا گروه بزرگ عضوم نیازمه نمیتونم ریست کنم برنامه ها را تگاه کردم دیکه کجا را نگاه کنم عزیزم
باشه عزیزم میگم کجاها را نگاه کنم ببینم این برنامه هست یا نه واینکه با شماره تلفن هممیشه مگه بفرستن ...
نه احتمالا گوشیت دست کسی بوده و اون برنامه رو نصب کرده یا کسی برات برنامه فرستاده تو نصب کردی یا از منابع نامعتبر برنامه نصب کردی...از طریق گوشی و شبکه تلفن همراه شدنی هست اما کار جوجه هکرا نیست و اونیکی که هکر قدرتمنده نمیاد یه گوشی دختر هک کنه دید بزنه
عزیزم دوربین را بپوشونم میشه ؟؟یعنی فعلا رو دوربین چسب بزنم پیدا نباشه بازممیتونن جاسوسی کنن؟
اون به کل گوشیت دسترسی داره ..اون الان به کل گالری و مخاطبین و برنامه هات دسترسی داره..میتونه به برنامه های بانکیت دسترسی داشته باشه و حتی رمزو دوم رو بگیره
تو لیست برنامه های نصب شده درون برنامه ها...اونجا یه برنامه مشکوک پیدا میشه
برنامه ها را دقیق نگاه کردم همه را چیزی نبود مدیریت برنامه ها را دیدم یه پسره هست چند وقتی مزاحمت میکنه بلاگش کردم هی میگفت دوربین گوشیت را هک میکنم برات دردسر بشه یا باید با من دوست شی حالا من هیچعکسی ندارم عکس شخصی ولی حدس میزتم کار اون باشه من گوشیم را دست گسی نمیدم هیچ وقت