2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبی که توپریدیگ میخای چیو کم کنی

وای نه اضافه وزن داره 

من با قد 164.... 70 کیلو بودم فعلا رسوندم به 66

وزن هدفم 60

با اینکه 66 شدم بازم جزو افراد لاغر محسوب نمیشم 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

شکم دارم رونام بزرگه یه ذره بیشتر از تو پرم😂

فقط رقص و پیاده روی کن

بنظرم زیاد سخت نگیر خوبی

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

دیگ خیللللی جوگیرشدی دوقاشق کجاتو گرفت😅🤣ولی ن جدی خوبه ک اراده داشتی ونخوردی آفرینتومیتونی

خدا کمک کنه فقط، امروز باشگاه بودم له و لورده رسیدم خونه، نای حرف زدنم نداشتم از خستگی، حیفم اومد اینهمه زحمت با خوردن از بین بره، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وای نه اضافه وزن داره من با قد 164.... 70 کیلو بودم فعلا رسوندم به 66وزن هدفم 60با اینکه 66 شدم بازم ...

دوس دارم 60 بشم دگ لاغر نمیتونم تصور کنم خودمو خیلی صورتم بد میشه تپل شده خوب شده 

وای نه اضافه وزن داره من با قد 164.... 70 کیلو بودم فعلا رسوندم به 66وزن هدفم 60با اینکه 66 شدم بازم ...

عزیزم به وزن نیست به درصد عضله و چربیه

ایشون الان توپر محسوب میشن 

بعدم قرار نیست مدل بشیم که بخوایم خودمونو بکشیم

مهمتر از وزن اعتماد بنفسه

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

روز اول رژیم هست، جو گیر هستم فعلا، 😂😂

اتفاقا اصلااااا بخودت سخت نگیر 

دقیق اندازه کالری مجازت بخور وگرنه زده میشی اشتباهه کارت 

موفق باشی عزیزم❤️

عزیزم به وزن نیست به درصد عضله و چربیهایشون الان توپر محسوب میشن بعدم قرار نیست مدل بشیم که بخوایم خ ...

خب ببین آخرش شکم و پهلو داریم با وزن 70 خو ضایعس خدایی. منکه از هیکلم راضی نبودم هیچوقت امیدوارم شکم و پهلوم بتونم آب کنم 

خدایی لاغر جذاب تره

دوس دارم 60 بشم دگ لاغر نمیتونم تصور کنم خودمو خیلی صورتم بد میشه تپل شده خوب شده

آره 60 هم خوبه من بجات بودم 58 میشدم 🥴😂❤️

موفق باشی عزیزم 

خب ببین آخرش شکم و پهلو داریم با وزن 70 خو ضایعس خدایی. منکه از هیکلم راضی نبودم هیچوقت امیدوارم شکم ...

آخه شکم ربطی به وزن نداره

فقط باید تحرک و فعالیتتو بیشتر کنی و سالمخواری کنی

اصلا به عدد ترازو توجه نکن

یکیو میبینی با هشتاد کیلو بدنش عضله ایه

یکی با پنجاه کیلو همش چربیه