2777
2789
اتفاقا اصلااااا بخودت سخت نگیر دقیق اندازه کالری مجازت بخور وگرنه زده میشی اشتباهه کارت موفق باشی عز ...

ممنون عزیزم. 

درسته همیشه رژیم ها مو بخاطر جوگیری و سختگیری نصفه ول کردم.

ان شالله این سری درست و منطقی رژیم بگیرم.

ممنون از راهنماییت عزیزم ❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. درسته همیشه رژیم ها مو بخاطر جوگیری و سختگیری نصفه ول کردم.ان شالله این سری درست و منطق ...

من الان دقیقا روز چهلم رژیمم هستم 

رژیم 1300 کالری.. با دو روز در هفته فست 500 کالری توی این مدت 4 کیلو کم کردم 

ورزشم نکردم ببین اگه ورزش میکردم که حتما ماهی 5 کیلو به بالا لاغر میشدم

اصولی بخور نه بهت سخت میگذره و رهاش میکنی و همم لاغر میشی ❤️

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

آخه شکم ربطی به وزن ندارهفقط باید تحرک و فعالیتتو بیشتر کنی و سالمخواری کنیاصلا به عدد ترازو توجه نک ...

حرفت درسته قبول دارم 

ولی زنی که 70 کیلو باشه و عضله ای یه زن هیکلی محسوب میشه نه ظریف❤️

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

حرفت درسته قبول دارم ولی زنی که 70 کیلو باشه و عضله ای یه زن هیکلی محسوب میشه نه ظریف❤️

اون ظرافتم که بیشترش به استخون بندی مربوط میشه که بحثش جداست

برای مثال من خودم استخون بندیم درشته اگه بخوام بشم اون ظریفی که شما میگی باید بشم ۵۰کیلو که به تمام بدنم آسیب جدی وارد میشه

پس بهتره بر اساس استخون بندی و شرایط فیزیکیت یه وزن درستو در نظر بگیری که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد 

موفق باشی عزیزم💕💕

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

خدا کمک کنه فقط، امروز باشگاه بودم له و لورده رسیدم خونه، نای حرف زدنم نداشتم از خستگی، حیفم اومد ای ...

اره میدونم‌چی میگی منم خودم‌ی چن روزه رفتم‌توفاز رعایت 

ورزشم‌ ی بیس دقه ت خونه

بچم کوچیکه نمیشع برم پیاده روی و ورزش

ولی حس خوبیه بعدچن روز ک جم‌شدنشو آدم‌حس میکنه