سلناگومز71 مدیر عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 278 عنوان تایم رژیم | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 51 پست گاهی انگار سیر نمیشی هر کاری میکنی پیش اومده ؟ چیکاز کردین ؟ من الان میخام ساندویچ بخورم انگار گشنم همش با اینکه غذا خوردم 1404/08/20 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناگومز71 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 278 آره 60 هم خوبه من بجات بودم 58 میشدم 🥴😂❤️موفق باشی عزیزم ♥️
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33055 اتفاقا اصلااااا بخودت سخت نگیر دقیق اندازه کالری مجازت بخور وگرنه زده میشی اشتباهه کارت موفق باشی عز ... ممنون عزیزم. درسته همیشه رژیم ها مو بخاطر جوگیری و سختگیری نصفه ول کردم.ان شالله این سری درست و منطقی رژیم بگیرم.ممنون از راهنماییت عزیزم ❤️ دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
__ناشناخته__ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1934 موز بخور من گشنم میشه موز میخورم یا شیر موز توش چند تا بادوم هم میندازم دیگه گشنم نمیشه کاربری دست دو نفر🌙💓 ناشناسم
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 1770 ممنون عزیزم. درسته همیشه رژیم ها مو بخاطر جوگیری و سختگیری نصفه ول کردم.ان شالله این سری درست و منطق ... من الان دقیقا روز چهلم رژیمم هستم رژیم 1300 کالری.. با دو روز در هفته فست 500 کالری توی این مدت 4 کیلو کم کردم ورزشم نکردم ببین اگه ورزش میکردم که حتما ماهی 5 کیلو به بالا لاغر میشدماصولی بخور نه بهت سخت میگذره و رهاش میکنی و همم لاغر میشی ❤️ در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 1770 آخه شکم ربطی به وزن ندارهفقط باید تحرک و فعالیتتو بیشتر کنی و سالمخواری کنیاصلا به عدد ترازو توجه نک ... حرفت درسته قبول دارم ولی زنی که 70 کیلو باشه و عضله ای یه زن هیکلی محسوب میشه نه ظریف❤️ در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 4206 حرفت درسته قبول دارم ولی زنی که 70 کیلو باشه و عضله ای یه زن هیکلی محسوب میشه نه ظریف❤️ اون ظرافتم که بیشترش به استخون بندی مربوط میشه که بحثش جداستبرای مثال من خودم استخون بندیم درشته اگه بخوام بشم اون ظریفی که شما میگی باید بشم ۵۰کیلو که به تمام بدنم آسیب جدی وارد میشهپس بهتره بر اساس استخون بندی و شرایط فیزیکیت یه وزن درستو در نظر بگیری که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد موفق باشی عزیزم💕💕 شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :)
امگا123 عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 1364 خدا کمک کنه فقط، امروز باشگاه بودم له و لورده رسیدم خونه، نای حرف زدنم نداشتم از خستگی، حیفم اومد ای ... اره میدونمچی میگی منم خودمی چن روزه رفتمتوفاز رعایت ورزشم ی بیس دقه ت خونهبچم کوچیکه نمیشع برم پیاده روی و ورزشولی حس خوبیه بعدچن روز ک جمشدنشو آدمحس میکنه