2777
2789
عنوان

لاغری 🙁🙁🙁😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 92 پست
ور دار ببرش نیاز نیس بزاری جایی 

چطوری ببرمش باشگاه؟؟

بعدم بچه به بغل میشه پیاده روی کرد؟؟یا حتی تو کالسکه؟؟پیاده روی باید تند باشه تا جواب بده خواهر اینطوری فایده نداره

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

[QUOTE=57554912]بعد زایمان یکم شیکمم افتادگی داره[/QUOTE]

خانومي اين راهها رو برو جواب ميده

منتظره روزي نباش كه بتوني بري باشگاه،حالا حالا نميتوني بري،اما در عوضش ميتوني تو خونه ورزش كني.غذاتو معمولي بخور.چون شير ميدي.صبح ها نيم ساعت تو خونه پياده روي كن،بصورت 8 انگليسي برو تو سالن.بعد ناهار نگير پيش بچه بخواب بجاش پاشو نيم ساعت ديگه پياده روي كن.روزي دو تا يه ربع حلقه بزن.برقص.وقتي بچت بيداره و آرومه يا وقتي خوابه هندزفري بزار تو گوشت و با آهنگ شاد ورزشتو بكن.حالا حالا ها نميتوني بري بيرون پياده روي يا باشگاه.پس ارادتو قوي كن و تو خونه ورزشتو بكن.از چاي سبز قبل ورزشت غافل نشو.آب زياد بخور سوخت و سازتو بالا ميبره.صبح ناشتا حتما دوليوان آب گرم و آبليمو بخور.من خودم پسرم ٢٢ ماهشه الان تو دو ماه ٥ كيلو كم كردم.با ورزش در منزل همش ميگم چرا زودتر به عقلم نرسيد تو خونه ورزش كنم.الان هيكلم خ خوب شده بازم ادامه ميدم به وزن دلخواهم برسم

یه روز خوب میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچت ديگه شيرت رو نميخوره كارت راحته

وزن دلخواهت رو بنويس رو كاغذ بزن رو در يخچال

هروقت گرسنت شد فقط سبزي جات بخور

يك عالمه كاهو و خيار و گوجه

يا حداقل خرما و گردو...

البته اول بايد با خودت كنار بياي ببيني واقعا ميخاي لاغر شي يا نه

ارادت رو قوي كن نه بخاطر شوهرت بخاطر خودت ك كلي خوش تيپ تر ميشي و لباس هاي خوشگل ميتوني بپوشي😍

چطوری ببرمش باشگاه؟؟ بعدم بچه به بغل میشه پیاده روی کرد؟؟یا حتی تو کالسکه؟؟پیاده روی باید تند باشه ...

باکالسکه راحت میتونی باشگاه هم بنداز تو ساعتهای خوابش تو کالسکه بخوابون ببر ببین این حرفا رو به من نزن من دوتا دارم همه کارامم میکنم تنبلی از خودمونه اگه کاری نمیکنیم😀😂😂

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بعد واکسن دوماهگی تو خواب و سرپا میخورد تا چهار ماهگی به بعدم تو خوابم نخورد دوشیدم یه مدت ولی چون ک ...

الهی عزیزم چه بد.الان بذاری دهنش نمیگیره؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
میش توضیح بدی خوشگلم

ببین زیر نظر تب سنتی باشی بهتر و بدون دردسر لاغر میشیم ماها چون غذا خوردنمون اشتباه چاق میشیم ما چهار گروه دموی و صفراوی و بلغمی و سودآور هستیم اگه بد نیم کدومش هستیم براساس مزاج خودمون باید غذاهای مختلف بخوریم 

من یک عدد کاربر سال92 هستم  
اگه بچت ديگه شيرت رو نميخوره كارت راحته وزن دلخواهت رو بنويس رو كاغذ بزن رو در يخچال هروقت گرسنت ش ...

خیلی دوس دارم لاعر شم‌مخصوصا که شوهرم فیت نس کار میکنه دیوونه میشم رزیم دکتر کرمانیم گرفتم ولی نمیتونم با رزیمش پیش برم چون نهار شام که درس میکنم خودمم مجبور از همون میخورم