2777
2789
عنوان

لاغری 🙁🙁🙁😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 92 پست

من قبل بارداری ۵۴ کیلو بودم 

تو بارداری شدم ۷۶ کیلو 

الان پسرم یکسالشه ۶۶ کیلوام 

چندماهه رژیم سبک دارم ولی چون تحرک ندارم اصلا وزنم پایین نمیاد 

ایشالا بعد شیردهی میرم باشگاه

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
مشکلم اینه که نمیتونم پیاده روی کنم با بچه کوچیک سختمه اخه جلو زهره ماریمو نمیتونم بگیرم نلومبونم&nb ...

تو خونه پیاده روی کن یا بچه ارو بزار رو کالسکه باهم برید!

جلو خودتو بگیر

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص و داروی لاغری و .... اصلا فایدها نداره. سریع برمیگیره. باید روش زندگیت رو عوض کنی. برنج کم بخور. آهسته غذا بخور . چون حدودا ۲۰ دقیقه که میشه بدن حس میکنه سیر شده. با چنگال غذا بخور که لقمه ات کم باشه.  تا دهنت کاملا خالی نشده لقمه بعدی رو برندار. 

آب زیاد بخور. مخصوصا صبح از خواب بلند میشی. دم ظهر که گشنت میشه. بعد از ظهر‌ که گشنه میشی. اول برو سراغ آب. بعدم یه چیز کم کالری. مثل هویج. خیار. کلم بروکلی. هندونه. و .....

ورزش هم روزی بیست دقیقه یادت تره. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مشکلم اینه که نمیتونم پیاده روی کنم با بچه کوچیک سختمه اخه جلو زهره ماریمو نمیتونم بگیرم نلومبونم&nb ...

آخ آخ نگو.منم رژیم اصن اراده ندارم،کلی تصمیم میگیرم سر سفره همش یادم میره. پیاده روی و ورزشم اصن نمیتونم برم بچم 5ماهشه،هیشکیم ندارم بذارم پیشش

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
منشش ماه بعد زایمانم ۱۵کیلو با کالری شماری و ورزش توی خونه 😃الانم که باشگاه میرم بدنسازی حرفه ای فر ...

چند وقته؟ فرم گرفتی؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
قرص و داروی لاغری و .... اصلا فایدها نداره. سریع برمیگیره. باید روش زندگیت رو عوض کنی. برنج کم بخور. ...

نمیدونم چرا اینجوری شدم به نظرتون به تنبلی تخمدانمم ربط داره چاقیم

منم دوست دارم برم زیر نظر دکتر کرمانی تا الان چند کیلو کم کردم با کالری شماری ولی دبگه حوصلم نمیشه گرسنه نیستم الکی میخورم همش.میشه یه عکس از رژیم کرمانی بزارید من ببینم میتونم رعایت کنم اصلا که برم پول بدم 

چرا نمیتونی عزیزم نمیتونم حرفه رژیم که نمیتونی ورزشم که نمیتونی پیاده رویم که نمیشه پس باید بگم که لاغر هم نمیتونی بشی 

بندازتو کالسکه برید بیرون تو این هوای خوب

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم