ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اون بچه ها فردا منو نمیبوسن بگن مرسی تحمل کردی میرن پی زندگی خودشون این منم که نابود میشم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خونه و ماشین و مل امپالش گرفتم حق طلاق و حضانت بچه هامولی بچه هام نخواستن جدا شم
به نظرم با این اوصاف
شوهره رو از خونه بیرون میکردم
بچه ها چه میفهمن چه بلایی سرت میاد بعدا هم میگن مگه ما از خواستیم
فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
بچه هات چند سالشونه . میدونم برات عذابه ولی اگر سن نوجوانی و جوانی هستن جدا نشو انگشت نما میشن خدای نکرده روی زندگیشون انتخاب ازدواجشون یا اینده شون تاثیر میذاره . خدا رو شکر همه حق و حقوقتو که گرفتی . باهاش کاری نداشته باش ولی جدا هم نشو ازش
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚