ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
جواباتو خوندم به بقیه . گفتی شوهرت هم بالاخره سرش به سنگ خورده . میدونم خیلی سختته . ما که زن متاهلیم درد تو رو بیشتر درک میکنیم تا بچه هات . ولی بدون همین قدرش هم تروماهای عمیقی به روح روان بچه هات وارد کرده . این که پدر دیگه یه ستون امن خونه نیست . استرس این که هر لحظه ممکنه این خانواده دیگه وجود نداشته باشه .گناه دارن . بمون و به خدا توکل کن اون هر توبه کننده گناهکاری رو میبخشه ان شا الله به قلب تو هم ارامش بده به مرور بتونی از خطای شوهرت بگذری . مشاوره هم برو . نذار افکار منفی ذهنتو پر کنن . یقینا خودت هم ضربه روحی سختی خوردی نیاز به پیدا کردن دوباره ارامشت داری .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به شخصه شوهرم هررررررکاری کنه توان ندارم به خاطر بچه هام جدا بشم،من حتی نمیتونم یک ساعت بدون بچه هام از خونه برم بیرون،مخصوصا به خاطر دخترم که خیلی بهم وابسته هست و اگه خونه نباشم سکته میکنه،اصلا نمیتونم
فکرم نکنید خیلی گل و بلبلم،بارها با تمام وجود دلم میخواسته از خونه برم ولی دخترمو که دیدم منصرف شدم
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤