2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین بخاطر بچه هاتون با یه خیانت کار زندگی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس یک فرصت دیگه بهش بده برگ برنده دستت هست

حس تنفرم چه کنم 

انقدررررر محبت میکنه قربون صدقم میره. هی میخاد حلالش کنم 

کل کارای خونه رو انجام میده 

ولی من مگه یادم میره بییییییست سااااال 

نه بابا تهدیدش کردم ندی پیاما و عکسات با زنه استوری میکنم نه یازده ماهه مطمعنم دیگه کاری نمیکنه چون ...

بچه هات دخترهستن وشکننده انشاا..که درست شده بهش فرصت بده چون سنشون واقعاحساس هست جدایی اسیب زننده هست خیلی

بچه هات دخترهستن وشکننده انشاا..که درست شده بهش فرصت بده چون سنشون واقعاحساس هست جدایی اسیب زننده هس ...

آره منم برا همین میگم لاقل آینده اونا خراب نشه 

زندگی من که تباه شد😔

یکیشون ۱۶. یکیشون ۱۲هر دو دخترن😔

جواباتو خوندم به بقیه . گفتی شوهرت هم بالاخره سرش به سنگ خورده . میدونم خیلی سختته ‌. ما که زن متاهلیم درد تو رو بیشتر درک میکنیم تا بچه هات . ولی بدون همین قدرش هم تروماهای عمیقی به روح روان بچه هات وارد کرده . این که پدر دیگه یه ستون امن خونه نیست . استرس این که هر لحظه ممکنه این خانواده دیگه وجود نداشته باشه .گناه دارن . بمون و به خدا توکل کن اون هر توبه کننده گناهکاری رو میبخشه  ان شا الله به قلب تو هم ارامش بده به مرور بتونی از خطای شوهرت بگذری . مشاوره هم برو . نذار افکار منفی ذهنتو پر کنن . یقینا خودت هم ضربه روحی سختی خوردی نیاز به پیدا کردن دوباره ارامشت داری . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

به شخصه شوهرم هررررررکاری کنه توان ندارم به خاطر بچه هام جدا بشم،من حتی نمیتونم یک ساعت بدون بچه هام از خونه برم بیرون،مخصوصا به خاطر دخترم که خیلی بهم وابسته هست و اگه خونه نباشم سکته میکنه،اصلا نمیتونم 

فکرم نکنید خیلی گل و بلبلم،بارها با تمام وجود دلم می‌خواسته از خونه برم ولی دخترمو که دیدم منصرف شدم 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یعنی کل ۲۰سال دنبال این کارهابوده اگه اونجوری بودخیلی زودترمتوجه میشدی

اره متاسفانه

چجوری باید متوجه میشدم وقتی ماهی یه بار دو هفته یه بار میرفته با زنای پولی 

وقتی اخلاقش خوب بود رابطمون گرم بود

الانم برا این لو رفت با یکی از همون هرزه ها دوست شده بود و کلا میرفت با اون زنه پی عشق و حال و اینور اونور که خدا بی آبروش کرد 

اره متاسفانهچجوری باید متوجه میشدم وقتی ماهی یه بار دو هفته یه بار میرفته با زنای پولی وقتی اخلاقش خ ...

نمیدونم مردی که اینجوری بوده چراپس این راه ومیرفته چون اغلب عوضی،میشن مشکوک میزنن نمیدونم تماس های،مشکوک رفتارهای خشن پیچوندن ازهمه مهم تردروغ گفتن