2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین بخاطر بچه هاتون با یه خیانت کار زندگی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست
جواباتو خوندم به بقیه . گفتی شوهرت هم بالاخره سرش به سنگ خورده . میدونم خیلی سختته ‌. ما که زن متاهل ...

درست میگی بچه های من خیلی سختی کشیدن خیلییییییی روح و روانشون داغونشد تازه حالشون خوب شده 

تازه فهمیدن زندگی یعنی چی. نمیتونم دوباره بهشون استرس وارد کنم 😔

نمیدونم مردی که اینجوری بوده چراپس این راه ومیرفته چون اغلب عوضی،میشن مشکوک میزنن نمیدونم تماس های،م ...

خودش میگه عادت. سرگرمی. اعتیاد به این جور رابطه ها

اگه بچه هام نبودن یک لحظه هم تحملش نمیکردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ب خاطر بچه ها میمونم برای خودم زندگی می‌کنم بعد بیست سال بچه هات بررگ هستنوقتی جا بجا شدنتنها زند ...

همین کار میکنم دختر بزرگم ۱۶ سالشه و کوچیکه ۱۲. تو دوران بدین. نمیتونم خودخواه باشم

به نظرم با این اوصاف شوهره رو از خونه بیرون میکردم بچه ها چه میفهمن چه بلایی سرت میاد بعدا هم میگن م ...

انداختمش بیرون. انقدر زنگ زد پیام داد التماس بچه هام کرد گریه کرد. که بچه هام التماس کردن یکبار بهش فرصت بدم

حس تنفرم چه کنم انقدررررر محبت میکنه قربون صدقم میره. هی میخاد حلالش کنم کل کارای خونه رو انجام میده ...

اسی یه چی بهت بگم،میدونم خیلی سخته بیست سال،ولی اینو هم در نظر بگیر خیلی از مردا طلبکارم میشن 

یا میگن خودت فلان و چنان بودی یا بهانه های دیگه 

شوهر من یه مشتری خانمش از این خرابا بوده ها،گفته به ازای کاری که برام انجام دادی به جای پولش بیا ... 

شوهرمم تو ماشین... 

نه که رابطه داشته باشه،تازه میدونی چی بهم میگه؟؟میگه باید افتخار کنی که یه زن اینقدر به پروپام پیچید که بیا بهت حال بدم من رابطه باهاش نداشتم 🙄😐یعنی حتی معتقد نیست اشتباه کرده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اسی یه چی بهت بگم،میدونم خیلی سخته بیست سال،ولی اینو هم در نظر بگیر خیلی از مردا طلبکارم میشن یا میگ ...

میفهمم چی میگی ولی حق مایی که این همه سال وفادار و متعهد بودیم این نیست 😔

مشاور بهش گفت چرا این کار کردی گفت از خریت. نمیفهمیدم چیکار میکنم طبق عادت و سرگرمی 

انداختمش بیرون. انقدر زنگ زد پیام داد التماس بچه هام کرد گریه کرد. که بچه هام التماس کردن یکبار بهش ...

مشاوره رفتنین عزیزم به قول خودتون مثل اعتیادهست فرقی نداره واین همه سال ترک کردنش،اسون نیست حتمازیرنظریک پزشک ومشاورباشید

هیچ نشونه مشکوکی نداشت که متوجه نشدید ؟ دیگه بیست سال موندی همه چیز هم به نامته بچه هارو سر سامون بد ...

نه اون خیلی زرنگ بود ما فکر میکردیم خیلی سادست عوضی 

تو فکر کن همه رو سرش قسم میخورن هنوزم 

میفهمم چی میگی ولی حق مایی که این همه سال وفادار و متعهد بودیم این نیست 😔مشاور بهش گفت چرا این کار ...

بخدا من قبل ازدواجمم انگشت یه پسر بهم نخورده بود،شوهر من از همون اول کلا دنبال این چیزا بوده،والا یه سری معیارها برا خودش داره وگرنه با صد نفر میگشت😐😐فکرشو کن،برای عشق و حالشم معیار داشته،یه مدتی با یه خانمی هم بوده که رابطه داشتن و ... 

شیطنتای دیگه هم داشته،بعد همین مشتریش که میگم چند سال بعد ازدواجمون بوده،بهش میگم چرا این کارو کردی میگه کنجکاو بودم🙄🙄

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مشاوره رفتنین عزیزم به قول خودتون مثل اعتیادهست فرقی نداره واین همه سال ترک کردنش،اسون نیست حتمازیرن ...

آره از اولش زیر نظر مشاور بودیم 

مشاور خودش با همسرم خیلی صحبت کرد 

راستش اگه بخواد برگرده سراغ کثافتکاریاش لاقل منم از این برزخ در میام. بچه هامم دیگه خودشون بزرگن میفهمن 

انداختمش بیرون. انقدر زنگ زد پیام داد التماس بچه هام کرد گریه کرد. که بچه هام التماس کردن یکبار بهش ...

اصلا اجازه نده برگرده ادم از یه سوراخ دوباره که هیچ شما ۲۰ ساله گزیده شدی گزیده نمیشه بزار بره دنبال لیاقتش

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

اصلا اجازه نده برگرده ادم از یه سوراخ دوباره که هیچ شما ۲۰ ساله گزیده شدی گزیده نمیشه بزار بره دنبال ...

باید همین کار میکردم ولی حیف بچه هام التماس کردن اجازه بدم برگرده وگرنه خودمم میدونم لیاقتش همون آشغالان

من یه مادرم نمیتونم دلشون بشکونم. اونا تو سن حساسین. سرخورده میشن

نه چرا سر خورده بشن قرار نیست ولشون کنی بری با از دیدن پدر محروم بشن

فقط قراره زندگیت از پدرشون جدا کنی ...

مادری خوبه ک به بچه هاش یاد بده حقشون بگیرن بسوز و بساز نباشن