2777
2789
عنوان

خانمای پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 8278 بازدید | 107 پست
اولین پریود من بعد زایمانم دقیقا مثل پریودای 15 سالگیم بود  نه لکه بینی ،نه چیزی  ینی می ...

تاحدودی.ولی دکترم میگفت پلی کیستیک یعنی اینکه تخمک کیست ساز شده وممکنه دوباره کیست داربشی.

ولی ان شاءالله که شما خوب شده باشی ودیگه کیست نداشته باشی

من راجع به این قرص اطلاعاتی ندارم ،از دکترت نپرسیدی؟

مدروفم قاعدگی روتنظیم میکنه واجازه نمیده پلی کیست ها بزرگ بشن وتوهمون حالت مایع میمانند .ومتفورمین واسه قندم وکمک کردن و آزادکردن تخمک های بالغ میشه.وتاحدودی تخمک گذاری رو بهتر میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راجع به این قرص اطلاعاتی ندارم ،از دکترت نپرسیدی؟

یکی میگفت بعد ۴ سال فقط بامصرف ٢ ماه متفورمین باردارشده.یعنی میسه منم بارداربشم واحتیاج به آی وی اف نباشه.چون میگن باتخمدان پلی کیستیک شانس گرفتن آی وی اف خیلی کمتره

تاحدودی.ولی دکترم میگفت پلی کیستیک یعنی اینکه تخمک کیست ساز شده وممکنه دوباره کیست داربشی. ولی ان ش ...

ان شاالله

دیگه با ورزش و اصلاح تغذیه  میشه کنترلش کرد

دعا میکنم شما هم زود زود زود یه نی نی بیاد تو دلت ،بعدم تو خونه ت و هی ونگ ونگ کنه و از  بی خوابی کلافه بشی

چی خوردی گلم.واسه منم بگو.

عزیزم ما طرفمون یه سبزی هست شبیه کرفس هست خیلی عالی هست اسمش کرویز عرقشو در میاریم میخوریم ما میکیم یه ماه کامل بخوری کلا میبره کیست رو 

اگه هم این گیاه نبود طرفتون پیاز قرمز هم بذار تو نصف لیوان بپره  ابش در بیاد اونم بخور رحمت رو کلا پاکسازی میکنه من با این روشا باردار شدم 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی