2777
2789
عنوان

خانمای پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 8278 بازدید | 107 پست

سلام ی سوال  من برای پلی کیستیک رفتم دکتر بهم گفت ۳ ماه متفورمین و سیبل کامپاند مصرف کنم تا زمانیک مصرف کردم اکی بودم ماه بعدش ک قطع کردم فقط ۲ روز اونم خیلی کم پریود شدم و ۱۲ روز بعدش ب بعد بمدت ۱۰ روز لکه بینی خیلیییی کم دارم 

کسی دلیلشو نمیدونه؟

There is GOD💚💚💚   ..                                               
عزیزم شماچجوری درمان شدین؟

درمان نشدم والا۴سال دارومصرف کردم وزن کم کردم بازم فایده نکرداصلابدون داروپریودنمیشدم سال۹۷یه سقط داشتم بعداون کلاپریودم بهم ریخت دکتربهم آمپول آزادسازی واینادادولی مصرف نکردم تااینکه تیرماه امسال فهمیدم باردارم والان ۲۸هفته ام

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان نشدم والا۴سال دارومصرف کردم وزن کم کردم بازم فایده نکرداصلابدون داروپریودنمیشدم سال۹۷یه سقط دا ...

ای جاان عزیزم خدا حفظش کنه واست

😘😘😘🎀🎀🎀

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪