2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی رو میبینن

197 بازدید | 25 پست

برنامشو باور میکنین من هم اره هم نه چون ممکنه خواب میبینن بعد فک میکنن روحشون جدا شده یا که کلا الکیه نمیدونم واقعاا پس اگه خدا وجود نداره ما چجوری به وجود اومدیم اولین انسان چجوری وجود اومده یا میگن انسان از نسل میمونه اولین میمون چجوری به وجود اومده همه چیز پیچ در پیچه ما چرا اینجاییم استغفرالله خدا چجوری از اول بوده اگه نه خدا بود نه چیزی دنیا رو بدون هیچی تصور کنید چی میشد خیلی سختهه هنگ کردمم

اگرخواب یاتوهم بودن این همه مورد چه ایرانی چه خارجی نبود همه هم چیزای متشابه دیدن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

سرفرصت یادآوری کنید تا پاسخ دقیق بدم به شما

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر من اینه ک خدا وجود داره،اسلام هم وجود داره اما نه به این شدتی ک اخوندا میگن ،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

شنیدم میگن در مورد خدا و وجودش و چگونگی وجودش زیاد سوال نپرسید باعث شک میشه .. در مورد این برنامه ام من حس میکنم واقعیه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

نظر من اینه ک خدا وجود داره،اسلام هم وجود داره اما نه به این شدتی ک اخوندا میگن ،

موافقم ، خدا هست دین هست فرستاده هاش پیامبرا تنامان کتابهایی که دستورات خوبو بد رو نوشته همگی وجود دارن بهشتو جهنم وجود داره من اعتقاد دارم بهشون اما این جزئیات و سختگیریایی که میگن نیست چون امکان داره در طول اینننننهمه سال هزاران اتفاق و تحریف و جانبداری پیش اومده باشه ( با احترام کامل به تمام ادیان و اعتقادات)

نه اون یکی که از یه شهر دیگه بود روحش رفته بود سرد خونه ،و بیمارستان یه شهر دیگه خیلی شوکه کننده بود..واقعا مو بدنم سیخ شد ...آخه سرد خونه که فوتی ها رو نگه میدارن هرکس هرکسی نمیتونه بره داخل کلیدش نداره..این داخل قوطی ها رفته بود اون که مرده رو میزارن همه چیز اتاق میدونست چشاش و بسته بودن ...جای سطل آشغال ،شلنگ حتیرنگش ...ببین اونایی که اونجا رو نطافت میکردن گفتن تاحالا دقت نکرده بودن شلنگ چه رنگیه با چیزای دیگه ..اون قسمتش و پیدا کن ببین ...خیلی خیلی عجیب بود...

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀